Ezüst Ékszerek

Ezüst Ékszerek

Mi az a sterling ezüst?

Amikor azt a szót halljuk, hogy ezüst ékszer, valószínűleg mindenkinek más kép jelenik meg a képzeletében. Különbözőek vagyunk, eltérő ízléssel és anyagi körülményekkel. Vannak akik a színes és olcsó bizsu kiegészítőkre esküsznek, míg mások számára az ékszer egy értékes, nagy jelentőséggel bíró tárgy. Mindenesetre valószínűleg a te ékszerkollekciódban is különböző stílusú és kivitelezésű, más-más alapanyagból készült ékszerek találhatóak, és az, hogy épp melyikre esik a választásod a hangulatodtól, az öltözékedtől vagy az alkalomtól is függ.


Sokszor nehéz ránézésre megmondani egyes ékszerekről, hogy miből készültek. A mai technológiának köszönhetően olyan, nemesfém bevonatú ékszereket gyártanak, amelyek nemcsak külsőre tűnhetnek értékesnek, de majdnem olyan tartósak és időtállóak lehetnek, mint a nemesfémből készült társaik.

 

De mi a helyzet az ezüst ékszerrel?

Bizonyára Te is hallottad már azt a kifejezést, hogy sterling vagy 925 ezüst. Ezüst és ezüst között is van különbség, mégpedig a tisztaságukban. A sterling ezüst előtt általában a 925 szám szerepel, ami azt jelenti, hogy az anyag 92,5 százalékban tartalmaz ezüstöt, a maradék 7,5 % pedig más fém (réz, vas, acél). Az ezüst önmagában nagyon puha fém, ezért szükséges ötvözni, javítva tartósságát, és megmunkálhatóságát.


Sterling ezüst felhasználása

Főképp az ékszeriparban használják, fülbevalókat, karkötőket, medálokat, nyakláncokat és gyűrűket gyártanak, de sokféle hátartási eszköz készülhet belőle. Evőeszközök, tálcák,csészék, de akár még elektronikai eszközök is. Az ezüst történelme hosszú időkre nyúlik vissza, de egy biztos: sosem fog kimenni divatból.

Közzétéve: 2016-04-08   Ékszer Blog Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés