Nyaklánc trend 2016

Nyaklánc trend 2016

5 féle stílusú trendi nyaklánc 

Bemutatunk 5 különböző stílusú nyakláncot, amelyek 2016-ban (is) divatosak, népszerűek és még az áruk is kedvező. Neked melyik a kedvenced?

 

Choker:


A choker nyaklánc régi múltra tekint vissza. A viselet Kínában, a natív amerikaiak, indiánok között is felbukkant, éppúgy mint az egyiptomi kultúrában. A francia forradalom alatt, a nők kezdtek viselni piros szalagot a nyakukon, az 1800-as évektől kezdve pedig egyre divatosabbá vált. Jó pár híres festményen jelennek meg nők, nyakukon szoros lánccal vagy anyaggal. A trend kialakulásának egyik befolyásos szereplője Alexandra Walesi hercegnő (1844-1925), aki mindig vastag bársony és gyöngysort viselt szorosan a nyaka körül, hogy elfedje vele a nyakán látható heget. A 90-es években nagy divatnak örvendett, a tinédzserek között szinte mindenki hordta a "tattoo choker" nyakláncot, amely műanyagból készült, és szorosan körbeölelve a nyakat, tetoválás szerű hatást keltett.
Most pedig újra divatba jöttek a choker nyakékek, ezért viseld őket bátran! Készülhetnek fémből, bársonyból, gyöngyből, csipkéből. Szolíd, elegáns, feltűnő vagy punk stílusban, a lényeg, hogy megtaláld a hozzád illőt!    

 


"Bib" nyakláncok:


A bib stílusú nyakékek nagyok és feltűnőek, feldobják még a legegyszerűbb outfitet is. Szélesek és több rétegből állnak, melyek készülhetnek gyöngyből, fémből, műanyagból, stb. Stílusban és színben is nagyon különbözőek lehetnek: az összhatás lehet elegáns, nőies, vagy vad és feltűnő, színes és bohókás...Szinte biztos, hogy találsz a stílusodnak és ízlésednek megfelelőt, hiszen rendkívül széles és kreatív a választék. Mivel általában bizsu nyakláncokról van szó, az áruk is kedvező, így semmi akadálya, hogy többfélét is tarts belőlük. Minden esetre 2016-ban is kötelező darab! :)

 


Többsoros, többrétegű nyakláncok:


Ezek a láncok rendkívül nőiesek, akár mivel is legyenek díszítve. Lehetnek szegecsesek, charmokkal ékesítettek, vagy egyszerű láncok, biztos, hogy a legtöbb ruhádhoz illeni fog. Remekül feldobja majd az egyszerű blúzodat, ingedet. Míg a "bib" típusú nyakék leginkább fedetlen mellkason mutat jól, addig ezeket a láncokat zárt nyakú felső részhez is hordhatod. Általában fémből készülnek és láncosak, sok rétegből állnak, gallérszerű hatást keltve, olyan, mintha több nyakláncot viselnél egyszerre. Nagyon izgalmas a hatás, ha különböző charmokkal, medálokkal vannak díszítve a láncok. Egy hátránya van csak: nagyon oda kell figyelni hogyan tároljuk, hiszen a sok lánc összeakadhat, összegubancolódhat, amit aztán nagyon nehézkes kibontani.

 

 


Medálos nyakláncok:


A legelterjedtebb stílusú nyaklánc. Bármilyen anyagból készülhet,jellemzően ötvözetből vagy nemesfémből. Szintén sok féle stílusban kapható, de az egyik legnépszerűbb manapság a kristályos medál. A gyönyörű, csillogó Swarovski kristályokkal díszített medálok elbűvölő eleganciával bírnak, és ragyogásuk szemet gyönyörködtető. A nemesfémből készült nyakláncok pedig sosem mennek ki a divatból. Rendkívül időtállóak, és a nemesfém maga a garancia a minőségre. Egyre népszerűbbé válnak a nemesacélból készült nyakláncok és medálok, melyek fémesen csillognak és rendkívül tartósak, strapabíróak, áruk ugyanakkor jóval alacsonyabb, mint a nemesfémeké. Ha mindennapi viseletre szeretnél ékszert, akkor a nemesacélt válaszd!

 


Hosszú nyakláncok:


Ezek a nyakékek, ahogy az a nevükből következik, hosszú lánccal készülnek. Általában valamilyen medállal, charmmal vannak díszítve. Egy aranyos bagoly, elefánt medálos nyaklánc biztosan feldobja nem csak az öltözéked, de a napodat is. Szinte bármilyen formájú és méretű medállal kapható, hogy mindenki megtalálja a stílusához, illetve alkalomhoz illőt. Népszerűek a vintage típusú, az aranyos állatfigurás és a rojtos ("tassel")darabok, de a lényeg, hogy Te jól érezd magad benne.

 

Közzétéve: 2016-01-08   Ékszer Blog Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés