Vásárlói vélemények ( 237 )
(4,9/5)

Írta: Miklós-Kozma Ilona,
Miklós-Kozma Ilona
Többször rendeltem már, elégedett vagyok a termékekkel! Gyors a szállítás, méretek cseréje ...
18-06-2023

Arany nyakláncok 

Arany medáljaink 14 és 9 karátos aranyból készülnek, hivatalos fémjellel ellátva. 14 és 9 karátos arany medálok limitált darabszámban, raktárról, gyors kiszállítással, ajándék díszdobozban.

Az arany medálok és nyakláncok rendkívül változatos formákban és stílusban kaphatók, így mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális darabot. Attól függően, hogy milyen ötvözetből készülnek, különféle aranytónusok érhetők el, például a hagyományos sárgaarany, az elegáns fehérarany vagy a romantikus rózsaarany, melyek mindegyike egyedi szépséget kölcsönöz az ékszernek.

Fontos tudnivalók:

Az arany minőségét és tisztaságát kifejező fogalom a karát (röviden "k") az ékszeriparban. A karát értéke jelzi a tiszta arany (24 k) arányát az ötvözetben. Míg a 24 karátos arany teljesen tiszta aranyat jelent, addig a 14 karátos arany (585 arany) esetében ez az arány 14/24-ad részét képezi (58,5%), míg a maradék rész más fémekből, például rézből, ezüstből vagy nikkelből. Ezek az ötvöző anyagok az ékszer színárnyalatás is befolyásolják.

A sárga aranyat általában ezüsttel és rézzel keverik, a fehér aranyat nikkellel, ezüsttel vagy palládiummal.

A 9 karátos arany ékszerek tiszta arany tartalma 37,5% (375 arany). Ezek az ékszerek nagy népszerűségnek örvendenek a nyugati országokban, mivel kedvezőbb áron kaphatók, mint a magasabb karátszámú változatok, viszont tartósak és kevésbé hajlamosak a deformálódásra.

A magasabb karátszámú arany ékszerek általában magasabb értéket képviselnek, azonban fontos tudni, hogy általában minél magasabb az ékszer karátszáma, annál inkább hajlamos a deformációra és a törésre.

Éppen ezért a 14 karátos arany az egyik legelterjedtebb ötvözet az ékszeriparban, kiváló tartósságot és vonzó megjelenést biztosít, miközben árban megfizethetőbb, mint az 18 karátos változatok.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés