Katalógus

Alapanyag: 
Felület:
Nemek szerint:

Vásárlói vélemények ( 237 )
(4,9/5)

Írta: Miklós-Kozma Ilona,
Miklós-Kozma Ilona
Többször rendeltem már, elégedett vagyok a termékekkel! Gyors a szállítás, méretek cseréje ...
18-06-2023

Bokalánc 

Miért jó választás a Nemesacél Bokalánc? ✅ Nagyon erős, szinte lehetetlen elszakítani! ✅ A strandon, termálvízben is hordhatod ✅ Nem okoz allergiát ✅ Gyönyörű színe van
A hipoallergén fémből készült ékszerek nem csak rendkívül tartósak, de a termálvíz vagy a tenger sem okoz károsodást bennük. Nyugodtan viselhetjük nemesacél bokaláncunkat vagy egyéb nemesacél ékszerünket a nyaralás alatt, mert biztosan megőrzik eredeti szépségüket.

  • Nemesacél bokalánc
    Nemesacél bokalánc

    Nemesacél bokalánc szinte soha nem szakad el. Hordhatod a strandon, tengerben. A hipoallergén fémből készült ékszerek nem csak rendkívül tartósak, de a termál víz vagy a tenger sem okoz károsodást bennük. Nyugodtan viselhetjük nemesacél bokaláncunkat vagy egyéb nemesacél ékszerünket a nyaralás alatt, mert biztosan megőrzik eredeti szépségüket. A bokaláncok finom nőiességet és érzékiséget sugároznak, feldobja akár a legegyszerűbb ruha összeállítást is. Szinte minden outfithez passzol, sokféle stílusban és alapanyagból készülnek.

A bokaláncok finom nőiességet és érzékiséget sugároznak, feldobja akár a legegyszerűbb ruha összeállítást is. Szinte minden outfithez passzol, sokféle stílusban és alapanyagból készülnek.

Mire használták régen a bokaláncokat?

A láncok és bokaláncok a bronzkorból származnak. A Duna és a Rajna mentén számos bronz ékszert és tárgyat fedeztek fel.

Különféle okokból viselték az ékszert, de érdekes szerepet töltött be a nemi szegregáció idején.
A lánchoz csatolt apró csengők hangja felhívta a férfiak figyelmét, ha nők jelentek meg körülöttük.
Az indiai házasságok különleges és fontos kiegészítője volt.

Milyen célból viseljük most?

Napjainkban az indiai nők mezítláb és általában lábujjgyűrű kíséretében viselik. A nyugati országokban élő nők pedig divatos kiegészítőként hordják.

A bokalánc viselhető hétköznapokon, különleges alkalmakkor és természetesen a strandon is. Tökéletes párosítás egy koktél ruhával, de akár egy egyszerű rövidnadrággal is.
A bokaláncok a nyár stílusos kiegészítői, tökéletesen mutatnak szandállal és nyári ruhával. Kaphatóak apró charmokkal, például kagylókkal, anchor dísszel, gyöngyökkel vagy kristályokkal díszítve, amelyek elegáns, vagy épp varázslatos tengerparti hangulatot adnak megjelenésünknek.

Hogyan viseljük?

Amikor kiválasztunk egy ruhát és bokalánccal együtt szeretnénk viselni, győződjünk meg róla, hogy a ruha vagy nadrág hossza pont megfelelő, és nem fogja eltakarni kedvenc bokaláncunkat.
Hétköznapra válasszunk egy csengettyűs vagy kristályos darabot, méghozzá egy csinos rövidnadrággal és lezser blúzzal.
Különösen népszerűek most a rozé arany színű/bevonatú darabok, amelyek különösen nőiesek és elegánsak, tökéletesen passzolnak a pasztell színű ruhákhoz! Ha azt szeretnéd, hogy az ékszered mindenki megcsodálja (ha nálunk vásárolod meg, ezt garantáljuk! :), akkor visszafogott színekhez viseld, kerüld a hatalmas, feltűnő mintázatú ruhákat.

Ne felejtkezz el a manikűrről sem! Egy szép bokalánc felhívja a figyelmet a lábfejre, ezért ügyeljünk rá, hogy a körmeink szépek, ápoltak legyenek.

Győződjünk meg róla, hogy a többi ékszerrel is összhangban van. A kevesebb néha több.
Ha egy vékony, elegáns darabot viselünk, lehetőleg ne válasszunk hozzá feltűnően nagy, vastag karkötőt vagy nyakláncot.

Milyen anyagból készüljön?

Mivel ez az ékszer viszonylag nagy igénybevételnek van kitéve, ezért mindenképp a nemesacélból vagy titániumból készült bokaláncot javasoljuk. Elég erős és masszív ahhoz, hogy ne szakadjon el, teljes mértékben antiallergén és nem kopik, színeződik el, így a strandon is bátran viselhetjük. Nem utolsó szempont, hogy ára jóval kedvezőbb mint az ezüstté vagy aranyé, így akár többfélét is vehetünk belőle.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés