Ékszer trendek 2017 Tavasz és Nyár

Ékszer trendek 2017 Tavasz és Nyár

2017 tavasz / nyári ékszer divat trendek

Végre beköszöntött a tavasz, jön a kellemesen meleg idő és a sok-sok napsütés! Lassan elővehetjük a csinos szoknyákat, csodaszép virágos ruhákat, kényelmes szandálokat, melyekhez elbűvölő ékszerek is dukálnak!  Már nem kell sokat várnod a nyárra sem, addig is, itt egy kis inspiráció - nézegesd meg, hogy melyek a legdivatosabb ékszerek idén tavasszal és nyáron!

 

1.  Bonyolult fülbevalók

A bátor, merész, túlméretezett statement fülbevalók továbbra is hódítanak. Részletes és bonyolult, díszes minták, feltűnő, művészi darabok jellemzik az idei trendet. A rojtos, úgynevezett "tassel" fülbevalók, rövidebb és egészen hosszú kivitelben, az idei szezon egyik legkedveltebb darabjai.

 

trendi fülbevalók 2017
2. Túlméretezett láncok

A vastag , illetve többsoros láncok, a túlméretezett láncszemekből álló nyakláncok és karkötők 2017-ben is nagy kedvencek. Készülhet fémből, nemesacélból vagy műanyagból, lehet arany, ezüst színű vagy színes, biztos, hogy divatos leszel benne.

 

divatos láncok 2016/2017 

3.  Fesztivál stílus

A bohém stílus az idei nyáron is nagy sláger lesz. Díszes fejpántok, szövetekkel, szalagokkal díszített darabok, feltűnő, színes statement ékszerek. A nyári szezon legnépszerűbb darabjai, amelyek a legegyszerűbb öltözéket is feldobják, számtalan stílusban és színben kaphatóak.

 

fesztivál stílus 2016/2017 

4.  Kígyó motívum

Kígyóként körbefonódó karperecek, gyűrűk és nyakékek a 2017-es év divatos kiegészítői.  A kígyó mintás ékszerek elbűvölőek, csábítóak és merészek, igazi királynői viselet. A Bulgari 2016-2017-es ékszer kollekciójának egyik főszereplője a kígyó, amelynek darabjait az ókori görög és római mitológia ihlette.

 kígyó formájú ékszerek 2017

5. Páros ékszerek

Egyre népszerűbbek a szerelmes pároknak készült ékszerek, nemesacélból készült eljegyzési és jegygyűrűk. Szeretnétek meglepni magatokat egy igazán különleges ajándékkal? Akkor válasszatok a 2017-es páros ékszer kollekciónkból! Sok-sok szép, egyedi nemesacél karikagyűrű, feliratos páros medál szett és karkötő szett közül válogathattok.

 Páros ékszerek 2017

6. Karkötők

Az idei nyár kedvencei lesznek a bőrből készült, divatos karkötők, szegecsekkel és charmokkal díszítve, ősi motívumokkal  ékesített darabok, például indiai, török vagy görög mintákkal.
A Pandora stílusú és kristályos-láncos karkötők szintén az idei divat részei, illetve a réteges, vagy több karkötő viselése és stílusos kombinálása.

 Trendi többsoros karkötők és karkötők rétegzése

7. Gyűrűk

A színes, kristályos és nagyméretű koktélgyűrűk vidámak, szépek és nőiesek. Viseld őket mindkét kezeden és több ujjadon is egyszerre! A vintage stílusú,  illetve a réteges, több részből álló darabok szintén nagyon divatosak. A szezon legnépszerűbb színei az arany és a rózsaarany.

 

gyűrű divat 2017

8. Nyakláncok és medálok

A 2017-es nyaklánc trend nem sokban változik a tavalyihoz képest. Továbbra is hódítanak a feltűnő, nagyméretű és díszes darabok, az ikonikus statement nyakláncok, illetve a nyakat körülölelő, szoros choker és collar nyakékek.
Geometrikus és különleges formák, gyöngyös és kristályos részletek, metálos színek és vintage stílusú darabok színes kavalkádja jellemzi a trendet.


Nyaklánc trend 2017

 

 

Közzétéve: 2017-04-08   Ékszer Blog Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Ajánlott cikkek

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés