Esküvői ékszer trend 2017 - 2018

Esküvői ékszer trend 2017 - 2018

Esküvői ékszer trendek 2017 - 2018

 

Az esküvő az egyik legkülönlegesebb és legmeghatározóbb esemény egy nő életében. Éppen ezért minden menyasszony álma a tökéletes esküvő, amelynek sikere a legapróbb részletekben is rejlik... Minden hölgynek nagy örömöt és egyben hatalmas kihívást is jelent a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása.  Amennyiben pedig végre rátaláltál álmaid ruhájára és a tökéletes karikagyűrű párost is kiválasztottátok, bizony nem szabad elfelejtkezned a kiegészítőkről sem. Egy  gondosan megválasztott esküvői ékszer arra hívatott, hogy kiemelje gyönyörű ruhád és olyan szép legyél a nagy napon, ahogy azt elképzelted!
A kiegészítők kiválasztásánál fontos szempont, hogy harmonizáljanak a  ruhával, egymással és persze a személyiségeddel is. 
Ha nehezen tudsz dönteni, illetve kíváncsi vagy, hogy milyen menyasszonyi ékszerek hódítanak mostanában, mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben szeretnénk egy kis inspirációt nyújtani számodra.

 

1. Statement fülbevalók

Ha szeretnéd lenyűgözni a násznépet, akkor válassz egy feltűnő, nagy méretű statement fülbevalót. A méretes, csillogó ékszerek nem csak nagyon divatosak, hanem akadnak közöttük igazán nőies, királynői stílusú darabok is, amelyek tökéletesen kiemelik arcod szépségét. 

Statement menyasszony fülbevalók

2. Csillagképek

A Hold, a Nap és a csillagok nem csak divatos és romantikus szimbólumok, hanem fontos jelentéssel is bírnak. Ragyogj kozmikus szépségű ékszerekben életed egyik legszebb eseményén!  

 Napkorong ezüst fülbevaló

 

3. Rózsa arany

Ne csak fehér és ezüst színkombinációban gondolkodj! A rozé aranyból készült, illetve rózsaaranyozott kiegészítők nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt időszakban. Menyasszonyoknak is kitűnő választás, igazán üdítő és elegáns lesz a megjelenésed, ha  ezt a színt választod.

 Rózsa arany ékszerek

 

4. Gyöngyök

Igazi klasszikusnak számítanak a romantikus, gyöngyökkel készült ékszerek. A gyöngyös kiegészítőkkel nem foghatsz mellé. Kifinomult, nőies és elegáns, ráadásul nincs olyan menyasszonyi ruha, amelyhez ne illene. Egy gyöngyökkel és kristályokkal díszített ékszerszettel, hajtűvel vagy fejdísszel garantált a siker.

Gyöngyös menyasszonyi ékszerszett 

5. Minimalizmus

A kevesebb néha több. Nem mindenki szereti a nagy és feltűnő darabokat. Egy apró, csillogó fülbevaló, vékony ezüst nyaklánc, vagy finom karkötő is elég, hogy kihangsúlyozza elegáns megjelenésed.

 Elegáns ékszerek

6. Choker nyaklánc

A choker olyan nyakék, amely a nyakat körbeöleli. Az elmúlt években (újra) az egyik legmeghatározóbb divat trend lett, így nem hiányozhat az esküvőkről sem. Sok féle stílusban elérhetőek, vékonyabb, illetve vastagabb kivitelben, gyöngyökkel vagy kristályokkal díszítve, szövetből vagy fémből is készülnek szép darabok. 

Díszes esküvői ékszer szett 

7. Függők

A hosszúkás fülbevalók nem csak elegánsak és nőiesek, de szép keretet adnak az arcnak és optikailag nyújtják, keskenyítik.  Rengeteg méretben és stílusban elérhetőek, így biztosan megtalálod a tökéletes darabot.

 

Hosszúkás menyasszony fülbevalók

8. Hajfésű

Az egyik legnépszerűbb kiegészítő a menyasszonyi hajfésű. Különösen romantikus hatást kelt a virág mintás, gyöngyökkel és kristályokkal díszített hajfésű, amely még szebbé varázsolja a frizurád és ragyogóvá megjelenésed. Ha igazi királynői pompára vágysz, válassz egy szép tiarát vagy koszorút.


Menyasszonyi, kristályos hajfésű

 

Készülj velünk a nagy napra! Webáruházunkban kiváló minőségű, csodaszép esküvői karkötők, fülbevalók, ékszerszettek és karikagyűrűk közül válogathatsz. Minden termékünk raktáron van, így szuper gyorsan kiszállítjuk rendelésed, akár már másnap viselheted a gyönyörű ékszert, melyet választottál!

Közzétéve: 2017-06-13   Ékszer Blog Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Ajánlott cikkek

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés