Az ESPRIT óra, mint a szolid irányvonal kiegészítője

Az ESPRIT óra, mint a szolid irányvonal kiegészítője

A ESPRIT órák divatja is változik a szezonnal: színben, formában, trendben. Az idei szezonban úgy tűnik, hogy háromféle irányzatot követhetünk : Az első, elegánsabb, szolid vonalat követi, a másik fiatalos, a harmadik a feltűnő, ennek ellenére nőies irányvonalat mutat be.

Az elegáns és visszafogott irányvonal örökzöld: mindig is volt, és valószínűleg továbbra is trendi lesz a kifinomult, szolid stílus úgy az öltözködés, mint a kiegészítők terén. A most divatos pasztellszínekhez, valamint a feltűnő, kihívó virágmintákhoz legjobban ezen stílusjegy kiegészítői dukálnak. A visszafogottabb pasztellekhez annak stílusától függően viselhetünk élénk, feltűnő ESPRIT órákkat is, a szolidabb változatokkal azonban teljesen biztos, hogy nem foghatunk mellé.

Egy egyszerű, szolid ruhadarabhoz bátran válasszunk valami merészebb fülbevalót, nyakláncot és ne felejtsük az órát sem. Egy dögös, jól irányzott darab az egész kollekciót feldobhatja. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezek színben, formában mindig harmonizáljanak egymással, mert annál kellemetlenebb nincs, mint amikor a rosszul megválasztott kiegészítőkkel úgy nézünk ki, mint egy karácsonyfa. Meggkonnyíti a dolginkat, ha női ESPRIT óra és ékszer szett vásárlása mellett döntünk. Így csak arra kell ügyelnünk, hogy az óra is passzoljon a ruhánkhoz, és a többi kiegészítőhöz!

Az óra nyilvánvalóan legfontosabb funkciója az idő mérése, azonban ne felejtsük el, hogy kiegészítőként is remekül megállja a helyét, és tökéletes kiegészítője lehet egy csini táskának, vidám, nyári kalapnak, stb.

Fontos, hogy legyen saját stílusunk és ebbe a stílusba illesszük bele a megfelelő kiegészítőket is!

Közzétéve: 2014-06-10   ÉkszerSziget Cikkek & Trendek

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés