Swarovski Ékszerek: 120 év  ragyogás

Swarovski Ékszerek: 120 év ragyogás

A SWAROVSKI ÉKSZER IDÉN 120 ÉVES 

A Swarovski prémium márka 1895 óta van jelen az ékszerpiacon, kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető, különleges csiszolású kristályokból készült termékekkel. Leginkább prémium kivitelezésű ékszerkollekciójukról híresek, de a Swarovski cég által gyártott kristályokat számos más területen is használják díszítőelemként.  A kristályok rengeteg színben, formában és méretben elérhetőek, káprázatos csillogásukat az anyag minősége és a nagy pontosságú, precíz eljárással végzett vágás eredményezi.

 

Daniel Swarovski

 

KEZDETEKTŐL NAPJAINKIG

21 évesen az ifjú Daniel elhatározta, hogy forradalmasítja a kristályüveg-megmunkálás területét. A kor olyan nagy újítói inspirálták, mint Siemens vagy Edison, hogy kifejlesszen egy kristályvágó gépet, amely tökéletesre munkálja meg az anyagot. Álmát 9 évvel később tudta megvalósítani, és az új eljárást 1892-ben szabadalmaztatta. A kifejlesztett technológiával gyorsabbá és pontosabbá vált a munka, mint korábban, és új korszak nyílt az üvegkristályok világában. A Daniel Swarovski&Co-t Daniel Swarowski sógorával alapította meg 1895-ben. A céget azóta is ezen a néven ismerjük, illetve a mai napig családi kézben van, a negyedik és ötödik generációs családtagok vezetésében. Az osztrák vállalat mára a világ egyik legnagyobb kristályékszer-gyártó cégévé nőtte ki magát. Üveggyártással, illetve kristályüveg-csiszolással foglalkozik, és magas minőségű termékeivel a világ 170 országában van jelen.

 

SWAROVSKI ÁLMA - "GYÉMÁNT MINDENKINEK"

Az egyedi, felülmúlhatatlan csillogású kristályokkal díszített darabok, kiváltképp a luxus kivitelezésű ékszerek gyorsan növekvő népszerűségre tettek szert, így a Swarovski név mostanra magas presztízsértéket képvisel, és talán nincs is olyan nő a világon, akit ne varázsolna el a Swarovski kristályok ragyogó világa.

Daniel Swarovski azzal az elképzeléssel hozta létre vállalkozását, hogy készítsen "egy gyémántot mindenkinek" ,de senki nem láthatta előre, hogy álma milyen forradalmat indít el. Most, 120 évvel később a Swarovski a világ egyik vezető divat ékszer márkájává, és apró családi vállalkozásból egy 30.000 alkalmazottat foglalkoztató óriáscéggé vált.

Ebből a csodás alkalomból idén a Swarovski Crystal Words újra álmodott, varázslatos kristály installációkkal nyílik meg több mint 7 hektáros területen. 

 

DE MI AZ A SWAROVSKI ELEMENTS ÉKSZER?

 A Swarovski cég által gyártott ékszereken egy hattyú hologram, márkajelzés található, amely az ékszer eredetiségét jelzi. Fontos azonban tudni, hogy a cég nagy mennyiségben gyárt és értékesít kristályokat további felhasználásra. A legtöbb üzletben, webshopban ezeket, az úgynevezett Swarovski Elements ékszereket forgalmazzák, ami azt jelenti, hogy az ékszerben található kristály(ok) eredetiek, tehát  a Swarovski cégtől származnak, az ékszer többi alapanyaga pedig egy másik gyártótól. Ennek köszönhetően az ékszerek ugyanolyan szépek, csillogóak, áruk viszont töredéke a Swarovski által gyártott ékszereknek. A megmunkálásban, kivitelezésben, illetve a felhasznált fém alapanyagában természetesen vannak különbségek, ezek gyártónként eltérőek lehetnek. 

Az Ékszer-sziget webáruház által kínált, gondosan válogatott Swarovski Elements ékszerek között bátran válogathatsz, nem fogsz csalódni!  
Tündöklő nyakláncok, gyűrűk, karkötők, fülbevalók széles választéka vár, hogy biztosan megtaláld, amit keresel!

 

Null 

Közzétéve: 2014-10-08   Ékszer Blog Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés