Ékszer trendek  2017-2018.

Ékszer trendek 2017-2018.

Jönnek a fázós, zimankós idők. Előkerülnek a meleg kabátok, sálak, sapkák, kesztyűk, melyek megvédenek az őszi-téli időjárás viszontagságaitól, egyúttal azonban eltakarják – talán a fülbevalókat kivéve – ékszereinket. De amikor megérkezünk uticélunkhoz, és megszabadulunk a védelmet nyújtó ruhadaraboktól, nyakláncunk, karkötőnk, gyűrűink, divatos karóránk és egyéb kiegészítőink láthatóvá válnak, hogy mindenki megcsodálhassa őket.


Melyek hát a 2017-es év legdivatosabb őszi-téli ékszer divatirányzatai:


1.       Bakelit ékszerek

A bakelit az első teljesen szintetikusan előállított műanyag, melyet kb. 100 évvel ezelőtt a belga Leo Baekeland talált fel. Alapvetően ipari felhasználásra szánták, de az 1920-as, 30-as években óriási népszerűségre tett szert ékszer alapanyagként is.

Manapság újra hódít, készülnek belőle karkötők, fülbevalók, gyűrűk, medálok, ékkövekkel díszített vintage darabok. Mark Davis (Brooklyn) csodálatos, bohém és elegáns, egyedi ékszereket készít ebből az újra felfedezett anyagból. Jól illeszkedik az idei szezon divatos masszív ékszertrendjébe.





2.       Mindennapi tárgyak

Idén nagyon divatosak a hétköznapi tárgyakat formázó, vagy azokból készült bizsu ékszerek: kulcsok, lakatok, csavarok (műanyagból vagy nemesacélból), kagylók, tollak, vastag zsinórok stb. Minél nagyobbak, annál jobb!





3.       Masszív karkötők

Az őszi-téli divat nagy slágere a feltűnő, széles karkötő ill. karperec. Készülhet  bőrből, műanyagból, kerámiából, nemesacélból vagy egyéb fémből, lehet csavart, fonott, kövekkel, gyöngyökkel díszített, a fontos, hogy harmonikusan kiegészítse az öltözéket, mert ezek nem „tűnnek el” szerényen!  Kiváltható több, keskenyebb karkötő, karperec viselésével.  Hordják az idén oly divatos hosszú kesztyűk fölött is!





4.       Lánc övek

Az előző év bőröveivel szemben újra hódítanak a a fémből készült, nagy láncszemekből összekapcsolt, egyszerű vagy többsoros, díszítő charmokkal teleaggatott, illetve csillogó kövekkel díszített ékszer-övek, melyek előnyösen kiemelik a nőies vonalakat.





5.       Nagy fülbevalók

a 2017/18-as év őszi-téli divatját a nagyméretű fülbevalók uralják a legkülönfélébb dizájnokban. Lehetnek kövekkel díszítettek, szokatlan, szabálytalan formájúak, készülhetnek meglepő anyagokból, és még mindig divatos az aszimmetria – amikor a fülbevaló pár két darabja különbözik egymástól.





6.       Nagyméretű medálok

Egyszerű vagy díszített, nemesacél vagy egyéb fém, köves, kristályos vagy gyöngyös, mindegy, csak nagy legyen! Ez a trend érvényesül mindenfajta nyakláncon, legyen az collar, choker, princess, vagy bármilyen típusú.





7.       Masszív gyűrűk

Ideje beszerezni néhány széles, nagy kővel vagy egyéb elemmel díszített gyűrűt, mert a többi feltűnő, nagyméretű ékszerhez hasonlóan ez lesz a szezon slágere. Ezek is divatosak hosszú kesztyűn kívül viselve. Páros gyűrűknél is a szélesebb változatok a trendik.





8.       Karórák, ékszer órák

A nagyméretű, széles szíjas, vagy láncos órák, nagyméretű óraszíj díszekkel, charmokkal ugyanúgy divatosak, mint a finoman elegáns, szikrázó kristályokkal díszített karórák. A nagy márkák is ezt a trendet követik, elérhető árú változataik – Esprit, Pierre Cardin – nálunk is kaphatóak.



Közzétéve: 2017-10-30   ÉkszerSziget Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés