Nemesacél ékszer trendek 2019

Nemesacél ékszer trendek 2019


A nemesacél ékszerek népszerűsége töretlen és megállíthatatlan...
Bármilyen típusú ékszer elkészíthető belőle, a kínálat pedig egyre szélesebb. Most, hogy rendelkezésre állnak a megfelelő, modern eszközök a megmunkáláshoz, a gyártók egyre kreatívabbak, és követik trendeket: egyedi és rendkívül stílusos darabokat készítenek, mellyel igyekeznek minden igényt kielégíteni.

A nemesacél ékszerek férfiak és nők számára is széles, színes választékkal kecsegtetnek. Kedvünkre válogathatunk a klasszikus, az elegáns dizájnú darabok és a mókás, extravagáns kreációk közül. Minden generáció talál az ízléséhez, személyiségéhez illő darabot. Mivel az acél ékszer tartós és kedvező áron kapható, nem kell beérnünk egy-két ékszerrel, hanem időről időre gyarapíthatjuk kollekciónkat.
Egyre elterjedtebb, hogy az acél ékszereket különböző díszítőelemekkel, például kristályokkal, gyöngyökkel, vagy bőrrel kombinálják. Ezektől a kiegészítőktől még színesebb és izgalmasabb lesz a felhozatal.


Nemesacél ékszer variációk férfiaknak

A férfiak körében rendkívül közkedvelt a nemesacélból készült ékszer, talán a legnépszerűbb alapanyag. Leggyakrabban karkötőt vásárolnak, mivel sokféle stílusban és méretben elérhetőek, masszívak, tartósak és kedvező árfekvésűek.

A klasszikus, a fonott és a vastag láncszemekből álló darabok a legkelendőbbek, de a különleges és szabálytalan szemekből álló karláncok is nagy divatnak örvendenek. A bőrrel és kaucsukkal kombinált acél kreációk nagy kedvenccé váltak az elmúlt időszakban, a mágneses karkötők pedig különleges vonzerővel bírnak.

A különböző szimbólumokkal díszített, egyedi acél karkötők meglehetősen stílusosak, önkifejezőek.
A legnépszerűbb dizájnok a horgony, koponya, görög minta, illetve a különböző vallási szimbólumok: kereszt, az óm, ami a hinduizmus emblémája, és az óegyiptomi Ankh kereszt.
Az ékszer felülete lehet matt, szálcsiszolt vagy fényesre polírozott, illetve ezek kombinációja.
Nem csak a klasszikus, acél színben érdemes gondolkodni. Gyakori, hogy az ékszereket vékony arany bevonattal látják el, illetve különböző színekkel vonják be, pl. fekete, kék. Ez még izgalmasabbá, karakteresebbé varázsolja az ékszereket. A speciális, modern technikának köszönhetően a bevonat rendkívül tartós, de azért mindig finomabb bánásmódot igényel a színezett ékszer.

nemesacél nyaklánc öltöztet, és hűen tükrözi stílusunkat. 2018-2019-ben is a klasszikus dizájn dominál, de aki szereti az egyedi ékszereket és a kreativitást, válogathat a különböző szimbólumokkal és díszítőelemekkel ellátott, különleges és egyedi formavilágú medálok és nyakláncok közül.

Már csak a tökéletes gyűrűt kell kiválasztani!
Egy jól megválasztott acél gyűrű minden férfin jól mutat. Vannak akik a klasszikus, letisztult formákat és az egyszerűséget kedvelik, de az extrém, koponyás-motoros és a kreatív, jelentéssel bíró, színes elemekkel variált gyűrűk is széles körben népszerűek és elérhetőek.

nemesacél férfi ékszer divat


Nemesacél ékszer kreációk hölgyeknek


A nők számára még változatosabb és ígéretesebb a választék. A 316L nemesacél, vagyis orvosi fém, teljes mértékben antiallergén, nem tartalmaz nikkelt, illetve más, allergiát kiváltó anyagokat.
Az nemesacél, ahogy az a nevéből is adódik, extra tartós és ellenálló a külső hatásokkal szemben, ugyanakkor az anyag karaktere révén rengeteg stílusú ékszer készíthető belőle, nem csak robusztus, férfias darabok, hanem finom, elegáns, feminin ékszerek is. Előnye a szintén népszerű ezüst ékszerrel szemben, hogy nem csak tartósabb, strapabíróbb, de ára is jóval kedvezőbb.
Ez talán a nyakláncoknál, karkötőknél és bokaláncoknál mutatkozik meg a legjobban.

Acélból is készülnek finom, mutatós, vékony láncok, amelyek, bár ránézésre törékenyek, mégis rendkívül masszívak. Ez pedig nagyon fontos szempont azoknál az ékszereknél, amelyek gyakorta ki vannak téve ilyen jellegű veszélynek. A vékony ezüst nyakláncba könnyű belekapni, beleakadhat a ruhába és elszakadhat. Ugyanez a helyzet a karkötővel is, a vékony, ezüst bokalánc pedig előbb utóbb biztos, hogy el fog szakadni.
Éppen ezért (is) egyre népszerűbbek a nemesacélból készült bokaláncok, amelyeket a strandon is bátran hordhatunk, remekül feldobja megjelenésünket. Sokféle stílusban kaphatóak, legkedveltebbek a szív, anchor, infinity és egyéb charmokkal, kristályokkal díszített láncok, illetve a rozé arany bevonattal készült darabok.

acél bokalánc és nyaklánc


A rozé arany színek 2018-ban nagy népszerűségre tettek szert, és 2019-ben sem lesz ez másképp.

A többsoros, medálos, ezüst vagy arannyal bevont nyakláncok továbbra is tarolnak, szinte minden outfitet feldobnak, és öltöztetnek.

De miért nemesacél nyakláncot válassz, ha a bizsu is szép, és olcsóbb is?
Sajnos a bizsu ékszerek gyorsan elszíneződnek, nyáron pedig a pára, izzadtság hatására még hamarabb elveszti fényét az ékszer. Az ezüst is népszerű választás, de mindennapos viseletre kevésbé ajánlatos. Könnyen összegubancolódik a vékony lánc/láncok, amit rendkívül bosszús szétválasztani, ráadásul esélyes, hogy még el is szakad. A karkötők esetében szintén ez a helyzet.
Válasszunk inkább nemesacél ékszert, ha mindennapi viseletre szánjuk. A többsoros és charmmal díszített variációk a karláncok esetében is népszerűek, illetve az anchor, vagyis horgony karkötők divatja pedig töretlen. A kristályokkal díszített és többszínű kreációk lendületesek, modernek és stílusosak, feldobják a szürke hétköznapokat.

Személyiségünkhöz illően válogathatunk az egyszerű, beszúrós fülbevalók és az elegáns, beakasztós darabok közül. Egy fülbevaló sok mindent elárul viselőjéről: sugározhat finom eleganciát, romantikát vagány, laza és egyszerű stílust, illetve feltűnő, extrém személyiséget is. Egy biztos, hogy a széles választékból biztosan megtaláljuk a hozzánk illő darabot.
nemesacél gyűrűk között a legnépszerűbbek a gravírozott és a köves darabok. A rozé arannyal és sárga arannyal bevont, illetve többtónusú dizájnok elbűvölőek és előkelő hatást keltenek.

nemesacél női ékszer trendek


Nemesacél ékszerszettek pároknak

Rendkívül ötletesek, romantikusak és egészen biztosan nagy örömet fogunk okozni szerelmünknek az ajándék páros nyaklánccal, karkötővel, ami romantikus szöveggel gravírozott. Nem csak figyelmes, de megható és ötletes is. Persze itt is alap, hogy nemesacélból készül, hogy örökre kitartson, mint a szerelmünk.


Esküvői karikagyűrűk, jegygyűrűk

Ránézésre szinte meg se lehet különbözteti arany társaiktól a szépen megmunkált, minőségi nemesacél karikagyűrűket. Sokféle dizájn közül válogathatunk, a legnépszerűbbek a klasszikus és a kéttónusú gyűrűk, illetve a rozé arany színnel futtatott darabok.
Felületük lehet szálcsiszolt, matt, vagy fényesre polírozott, de izgalmas ezek variációja is. A női gyűrűt általában kristályokkal díszítik.
A gyűrűk belső felületét pedig úgy alakítják ki ("comfort fit"), hogy kényelmes viseletet nyújtson. Nagyszerű választás, hiszen időtálló és az ára is kedvező.



acél karikagyűrűk

Közzétéve: 2018-11-23 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Ajánlott cikkek

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés