Bokalánc trend 2019-2020

Bokalánc trend 2019-2020

Az idei év egyik legkedveltebb nyári ékszerei a bokaláncok.
A trendek jönnek és mennek, az igazán népszerűbbek azonban mindig újra visszatérnek.
Még javában élvezzük a nyarat, a lenge ruhákat és csinos szandálokat.
Nézzük hát meg közelebbről is az egyik legnépszerűbb nyári ékszer trendet, a dizájnos bokaláncokat - gyöngyös, kagylós, aranyozott és más izgalmas darabok jellemzik a 2019-2020-as divatot.


1. gyöngyök

A gyöngyök a bokaláncok díszítőelemeként is hódítanak. Lehetnek igazi gyöngyök, utánzatok vagy üvegből, fémből készültek - elegánssá és romantikus hangulatúvá varázsolják az ékszert. Remekül illenek az alkalmi szandálokhoz, körömcipőkhöz.


2. kagylók

Ez aztán egy igazi nyári trend! Kagylóból készült, illetve kagyló formájú charmok és díszítőelemek, minden mennyiségben. A természetes, tengeri kagylók szintén divatos díszítőelemek lettek, tökéletesen hozzák az igazi nyári, tengerparti hangulatot.


3. arany és rozé arany szín

Ha túl sok számodra a gyöngy és a kagyló, válassz egy visszafogottabb stílusú, mégis mutatós darabot. Sokféle stílus közül válogathatsz, a rozé arany és arany színnel futtatott darabok finoman elegánsak, és nagyon jól mutatnak a napbarnított bőrön.  






4. horgony charm

A horgony szintén a nyár egyik legnépszerűbb szimbóluma, szeretjük minden mennyiségben.
Nem csak karkötőkön, nyakláncokon, hanem bokaláncokat is remekül feldobja, igazi beach hangulat idéz.


5. bohém stílus

A színes zsinórokkal, fonatokkal, tarka gyöngyökkel és egyedi charmokkal díszített bohém, fesztivál stílusú darabok szintén a nyár nagy slágerei. A legegyszerűbb öltözéket is feldobják és igazán egyediek.



Igen széles és színes a választék, de érdemes azt is átgondolni, hogy milyen anyagú ékszert választunk! Az egyszerű, olcsó bizsu darabok könnyen elszakadhatnak és elszíneződhetnek. Ha tartós, igényes darabot szeretnél, akkor nemesacél bokaláncot válassz.

Közzétéve: 2019-08-15 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés