Ékszer trendek 2020 tavasz és nyár

Ékszer trendek 2020 tavasz és nyár

A tavasz és a nyár mindenki kedvenc évszaka, amit a hosszú, szürke és borongós hónapok után hatalmas örömmel várunk. Ilyenkor mindenki igyekszik felfrissíteni a ruhatárát és kiegészítőit. Évről évre jelennek meg izgalmas ruha és ékszer trendek, amelyek feldobják a hétköznapi, megszokott megjelenést, és egy kis színt visznek életünkbe.
A 2020-as év divatos darabjai között szerepelnek klasszikus stílusú és vagány darabok épp úgy, mint visszafogott és romantikus kreációk.


1. Y nyakláncok

Az Y formájú nyakláncok különleges formavilágukkal feldobnak minden outfitet. Különösen jól passzolnak a mély kivágású felsőkhöz, illetve az elegáns ruhákhoz egyaránt. Finoman kiemelik a dekoltázst. Többsoros változatuk igazán modern stílust képvisel, a charmokkal, medálokkal ellátott darabok pedig sugárzó megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. 
Tippünk: válassz nemesacélból készült darabot, ami tartós, antiallergén és nem megy tönkre egy szezon alatt. 







2. Karika fülbevalók

A karika fülbevalók nem számítanak ugyan új trendnek, de az idei évben a méretesebb és feltűnőbb darabok kerülnek előtérbe. Lehet színes, aranyozott, kerek vagy hosszúkás, díszes és extra nagy méretű is. A "hoop" fülbevaló az idei év egyik meghatározó divattrendje. Aki nem szereti a feltűnést, kedvére válogathat a normál méretű fülbevalók között is, a stílus és méretválaszték széles és változatos.


3. XXL láncszemek

Ez a trend kimondottan a feltűnő, méretes ékszerek szerelmeseinek kedvez. A széles, vastag láncszemekből álló XXL nyakláncok és karkötők 2020-ban is divatosak. Anyagát tekintve a fém, színekben pedig az arany és az ezüst dominál, de a hangsúly leginkább a méreten van.


4. Hosszú fülbevalók

A hosszú, akár vállig érő, egyszerű vagy kristályokkal, kövekkel és gyöngyökkel díszített fülbevalók az idei év egyik meghatározó elemei. A felemás, színes darabok továbbra is hódítanak, illetve az sem gond, ha elhagytuk kedvenc fülbevalónk egyik felét: a fél pár fülbevaló 2020-ban is nagy divat.


5. Charmok

Szintén nagyon népszerűek (főleg a fiatalok körében) a különböző charmokkal díszített nyakláncok és karkötők. A legnépszerűbb formák a szív, a geometrikus alakzatok, a csillag, hold és földgömb, illetve a spirituális jelentéssel bíró jelképek, pl. hamza szimbólum, lótuszvirág, mandala. A vékony nyakláncot vagy karkötőt, 1 vagy több minimál stílusú, és/vagy áttört mintájú charmmal díszítik. Ezek az ékszerek bármilyen öltözékhez jól passzolnak, miközben egyedi stílust kölcsönöznek viselőjüknek.

 

6. Gyöngyök

A gyöngy minden év divattrendjének állandó főszereplője. Nem véletlenül, hiszen elegáns, nőies és nincs olyan hölgy, akin ne mutatna jól egy szép, gyöngyökkel díszített ékszer. Sokféleképpen viselhető, számos stílusban kapható és szinte minden öltözékhez jól mutat. 2020-ban a nagy divatmárkák a kreatív, egyedi kreációk megalkotására törekedtek, amelyek a nőiességet és a harmóniát hívatottak kihangsúlyozni.



7.  Színes ékszerek

Színek nélkül az élet nagyon unalmas lenne. A tavasz és a nyár pedig a vibráló, élettel teli színek évszaka, ezért mindenképp érdemes ezeket az árnyalatokat a hétköznapi megjelenésünkbe is belecsempészni.
Nem csak a színes, feltűnő bizsu darabokra érdemes koncentrálni, hanem a gyönyörű színekben pompázó, kristályokkal és ékkövekkel tarkított ékszerekre és egyéb kiegészítőkre is.






Közzétéve: 2020-03-30 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés