Összeillő páros karkötő szettek szerelmeseknek

Összeillő páros karkötő szettek szerelmeseknek



A páros karkötők azt a különleges érzést adják majd nektek, hogy mindig össze vagytok kötve. Ez a kötelék pedig mindenkinek szemmel látható!
Az összeillő darabok a nap minden pillanatában emlékeztetnek a másik feledre. Egy igazán különleges módja szerelmetek kifejezésére.


Bemutatjuk a legnépszerűbb páros karkötő szetteket:

1. A kötélfonatos karkötők egyik nagy előnye, azon kívül, hogy nagyon stílusosak, méretük tetszés szerint állítható. A nemesacélból készült, gravírozható elem tartós és nem színeződik el.
A férfi karkötő kék cirkónia kővel, míg női párja rózsaszín kővel díszített.
Az ékszer fekete és rozé arany bevonattal is elérhető.

2. Ahhoz, hogy kifejezzétek egymás iránt érzett szerelmeteket, nincs kifejezőbb, mint egy romantikus, gravírozott szöveggel ellátott, nemesacél karkötő szett, amelyek tökéletesen harmonizálnak és összeillenek egymással, akárcsak Ti.
A nemesacél rendkívül szuper erős és időtálló anyag, ezért ez az ékszer tökéletes választás.


3. Ezeket a karkötőket úgy tervezték, hogy mindig higgyetek egymásban és a kapcsolatotok erejében erejében, az idő és távolság ellenére is.
A fekete ónix egy asztrológiai drágakő, melyről úgy tartják, hogy a kő segít a negatív érzelmek és a stressz leküzdésében.
A fehér howlit egy ásvány, melynek magas a magnéziumtartalma, ezért a holisztikus szemlélet szerint jó hatással van a fejfájásra, csontokra, fogakra, mindemellett nyugtató hatású.
Azoknak, akik hisznek a természet gyógyító energiájában, tökéletes választás ez a karkötő pár.

4. Ezt a romantikus és rendkívül kreatív ékszer szettet azoknak a pároknak ajánljuk, akik tényleg megbíznak egymásban, ugyanis a férfi karkötőt csak a női kulcs medállal lehet kinyitni :)
A modern, stílusos karkötő és a kővel díszített kulcs nyaklánc tehát elválaszthatatlan párost alkotnak, amit az idő sem tud legyőzni, hiszen nemesacélból készülnek!

5. Ezek a karkötők állítható hosszúságúak és egyedi szöveggel, nevekkel, dátumokkal gravírozhatóak. A karkötők a legjobb minőségű anyagból és gyártási eljárással készülnek, egyedi polírozási technikák felhasználásával, melynek köszönhetően a karkötők szép, egyenletes felületet kapnak. Az ékszer alapanyaga rendkívül tartós, nem fog elszíneződni, foltosodni vagy rozsdálni. Amennyiben vigyázunk rájuk, ezek a darabok akár egy életen át szépek maradnak.



6. A mágneses karkötők különlegessége abban rejlik, hogy a két karkötőn lévő félgömb alakú mágnesek, egymás közelében eggyé válnak. Többféle stílusban elérhetőek, ez a karkötő szett kék színű anyagból készült, összeillő, nemesacél fél szív charmmal díszítve. 

Mindegyik karkötő páros jó minőségű anyagokból készül, áruk pedig rendkívül kedvező.
Válasszátok a stílusotokhoz legjobban illő darabot!

Közzétéve: 2022-01-27 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés