TOP 5 nemesacél férfi nyaklánc 2022

TOP 5 nemesacél férfi nyaklánc 2022


A férfiak körében az egyik legnépszerűbb ékszer a nyaklánc. A nemesacélból készült férfi láncok nem csak divatosak, hanem időtállóak és áruk is kedvező, ezért az egyik legnépszerűbb ékszer alapanyag 2022-ben (is).
Attól függően, hogy hogyan viseled a nyakláncot, megjelenésed lehet elegáns, kifinomult vagy hétköznapi és lezser. Hordhatod a láncokat önmagukban vagy medállal.

Ha a legnépszerűbb férfi láncokat keresed, nézz körbe webáruházunkban. Hogy segítsünk megtalálni a tökéletes stílust, összeállítottunk egy gyors útmutatót a legnépszerűbb nyaklánc típusokból.

Gondoskodtunk róla, hogy listánkra csak olyan láncok kerüljenek fel, amelyek megfizethetőek, mégis kiváló minőségűek, antiallergén, tartós anyagokból készültek.
Ha az általunk kiválasztott nyakláncok egyikét választod, biztos lehetsz benne, hogy a design időtálló és a lánc hosszú évekig kitart majd.

 

Kötél fazonú, csavart szemekből álló nyaklánc

 

A kötéllánc évről évre az egyik legnépszerűbb nyaklánc a férfiak körében. Az ékszer kis láncszemekből áll, amelyek csavart, spirálszerű mintát alkotnak, akár egy kötél. A kötélláncot sokan szeretik, az üzletemberektől a rapperekig.
Az elegáns és stílusos dizájn önmagában is lenyűgözően néz ki, de medállal is jól mutat.
Ez a típusú nyaklánc rendkívül erős. Ha nagy, nehéz medálod van, amihez vékony láncot szeretnél választani, akkor valószínűleg a kötéllánc a legjobb választás. Nem törik könnyen, főleg ha nemesacélból készült.
A legnépszerűbb színváltozat az ezüst, de az arany és arany/ezüst kombináció is rendkívül stílusos.



Lapított, ovális szemes nyaklánc


Ez a nyaklánc típus igazi klasszikus, amelyet a férfiak és a nők egyaránt imádnak. A lánc azonos, kissé lapított, ovális láncszemekből áll, az egyik leghagyományosabb lánckialakítás.
Általában medál nélkül hordják, a legnépszerűbb színek az ezüst, az arany és a fekete.
Ha egyszerű, mégis stílusos láncot keresel, mindennapi viselet céljából, ez az ékszer tökéletes választás. Ha szereted a feltűnő, robusztus darabokat, válaszd szélesebb kivitelben.


Figaro nyaklánc

 

A Figaro láncok hasonlóak az ovális szemű darabokhoz, de minden harmadik láncszem után hosszabb, ovális láncszemmel rendelkeznek. A figaro láncot eredetileg Olaszországban tervezték.
Népszerűsége az 1990-es években tetőzött, de még mindig az egyik legkeresettebb lánctípus.
Az egyszerű, de érdekes dizájnnak köszönhetően nagyszerű mindennapi viselet azoknak a férfiaknak, akik szeretik a kifinomult, izgalmas kiegészítőket. A figaro láncot általában medál nélkül hordják, de a mostani nyaklánctrendekben népszerű a medál viselése egy vékony figaro láncon.






Box nyaklánc

 

Ezek a nyakláncok nagyon erős, négyzet alakú szemekből állnak, amelyek sűrűn kapcsolódnak egymásba. Elegáns és robusztus alternatívája a golyós láncnak, általában medálokkal kombinálják.
Egyedülálló és strapabíró kialakításának köszönhetően kitűnik a tömegből, mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is ideális választás. Időtlen klasszikus, ez a típusú nyaklánc bármilyen outfithez remekül passzol.






Fonott szemes nyaklánc

 

A fonott stílusú nyakláncok remekül mutatnak medállal vagy anélkül is. A szemek gyönyörű, fonott mintát alkotnak, amely a búzára emlékeztet. Kialakítása harmonikus és szimmetrikus, bármilyen vastagságban tetszetős a szemnek.
A vékonyabb, 3 mm széles lánc nagyszerűen mutat medállal, míg a vastagabb láncok önmagukban mutatnak a legjobban. Ha elegáns, egyedibb kialakítású nyakláncot keresel, vagy kedvenc medálodhoz szeretnél egy erős láncot, akkor tökéletes választás számodra.






TEKINTSD MEG STÍLUS NYAKLÁNCAINKAT, IDE KATTINTVA

Közzétéve: 2022-06-30 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés