TOP 6 férfi karkötő 2022

TOP 6 férfi karkötő 2022

Hagyományosan a férfiaknak készült ékszerek többnyire vaskosak és feltűnő darabok, azonban, ahogy a nemileg semleges divat egyre jobban terjed, a kínálat nem csak nőtt, hanem megjelentek azok az ékszerek, amelyek egy jóval kifinomultabb, elegánsabb, a mindennapi viseletbe is tökéletesen beilleszthető vonalat képviselnek.
A karkötők minden öltözéket feldobnak, ráadásul remekül mutatnak egy óra mellett is. Szerencsére bőven van miből válogatni, legyen szó minimalista kötél karkötőről vagy egy feltűnőbb, nemesacél darabról –mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot.

Melyek most a jelenleg legnépszerűbb karkötők a férfiak között? Cikkünkben megnézzük a legnépszerűbb férfi karkötődizájnokat.

 

  1.       Gyöngyös karkötők

 

A gyöngyös karkötő okkal az egyik legnépszerűbb karkötőstílus. Megfizethetőek, tartósak és ami a legjobb, rendkívül sokoldalúak. Ezeket a karkötőket hétköznapi öltözékhez és formális öltözékhez is viselhetjük. A gyöngyök számtalan különböző színben és anyagban kaphatók, a semleges színek közül a fekete, fehér, szürke és barna, anyagában pedig a természetes kőgyöngyök,  a lávakő, onix, howlit és tigrisszem a legnépszerűbbek. A természetes kövekből készült gyöngyök, értékes, fényűző és elegáns megjelenést kölcsönöznek az ékszernek. A gyöngyös karkötők karóra mellett is jól mutatnak, de jól kombinálhatók egymással és más karkötőkkel is.







  1.       Bőr karkötők

 

A bőr karkötő klasszikus választás azon férfiak számára, akik szeretik az elegáns megjelenést. Jól kombinálhatóak más anyagokkal, például a nemesacéllal. A valódi bőrből készült karkötők sajnos érzékenyek a vízre és az izzadságra, ezért egyre népszerűbbek az úgynevezett öko-bőr darabok, amelyek ránézésre pont olyanok, mint az igazi bőr, de nem állati eredetűek és tartósabbak is.  Számos színben és stílusban kaphatók, amelyek közül a semleges színek, például a fekete és a barna a legnépszerűbbek, dizájnban tekintetében pedig a fonott és a többrétegű darabok hódítanak, fém kiegészítőkkel (csatok, díszek) kombinálva.




 

  1.       Horgony karkötők

 

A horgony karkötő már jó néhány éve meglehetősen népszerű karkötőtípus, általában textil anyagból készülnek. Az anchor díszes ékszerekről mindenkinek a nyár, a tenger, a hajózás, vitorlázás jut eszébe, nem csoda hát, hogy olyan népszerű.  A horgony az erőt és stabilitást képviseli, mivel ez tartja a hajókat a legnagyobb hullámzáskor és a legviharosabb időben is. Az anchor szimbólum népszerű választás a karkötőkben, valamint bármilyen ékszerben. A horgony karkötők szemet gyönyörködtetőek, sokféle stílusban és színben kaphatóak, óra mellett viselve pedig különösen jól mutatnak.








  1.       Nemesacél karkötők

 

A nemesacél az egyik legnépszerűbb karkötőanyag manapság. Nemcsak esztétikus és könnyen megfizethető, de ellenálló a korrózióval szemben és tartósságában felülmúlja az aranyat és az ezüstöt is. Az acél ékszerek az idők során egyre népszerűbbek lettek, hiszen ár-érték arányban tökéletes választás. A vaskosabb, nehezebb darabok kiváló választásnak bizonyulnak, ha szereti a markáns, maszkulin darabokat, míg az könnyebb, vékonyabb darabok elegáns, laza megjelenést kölcsönöznek. Az orvosi fém karkötők általában lánckarkötők, de gyakran kombinálják bőrrel, kötéllel vagy szilikonnal, gyöngyökkel is. Rengeteg féle stílusban, méretben és színben elérhetőek, ráadásul teljes mértékben antiallergének.






  1.       Mágneses karkötők

 

Ahogy az egészséges élet és gondolkodásmódra való törekvés egyre növekszik az emberek körében, úgy nő a mágneses karkötők népszerűsége is.
A mágneses karkötőkről úgy tartják, hogy egyensúlyt, harmóniát hoznak az életünkbe és javítják hangulatunkat, mivel a karkötő belsejében található mágneses kövek pozitív energiát adnak. A karkötő viselése közben a kövek által létrehozott mágneses mező átáramlik a testen, így nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz. Az alternatív gyógyászat hívei szerint képesek enyhíteni a fájdalmakat, gyulladásokat, azonban ez tudományosan nem került alátámasztásra. A népszerű mágneses karkötők általában orvosi fémből, vagyis nemesacélból készülnek a rendkívüli tartósság érdekében. Különféle stílusban és színben elérhetőek és hipoallergének.







  1.       Páros karkötők

 

A páros karkötők napról napra egyre népszerűbbek. Egymáshoz tökéletesen illő, 2 db karkötőből álló szett, szerelmesek számára. A mögöttük álló jelentés pedig az, hogy mindig veled van egy darab kedvesedből, és emlékeztet arra, hogy a távolságtól függetlenül is ott vagytok egymásnak. A karkötők célja, hogy enyhítsék a távolság okozta hiányt és megerősítsék a láthatatlan szerelmi köteléket. Ha olyan karkötőt viselsz, ami illik a kedvesed által viselt karkötőhöz, akkor, még ha nagy is a távolság köztetek, minden alkalommal egymás eszébe juttok, amikor a csuklóitokra pillantotok. Segítenek abban, hogy bármikor és bárhol mentálisan összekapcsolódjatok. Ezért is nagyon népszerűek a páros karkötők, de nem csak a távkapcsolatban élő párok körében – ha olyan szerencsés helyzetben vagytok, hogy minden nap találkoztok, akkor is öröm, ha van rajtad valami, ami mindig a másik feledre emlékeztet.
A páros karkötők készülhetnek nemesacélból, gyöngyökből vagy egyszerű kötélből, zsinórból, a lényeg, hogy harmonizáljanak egymással.




BÁRMELYIK KARKÖTŐ IS LEGYEN A KEDVENCED, NÁLUNK MEGTALÁLOD!

Közzétéve: 2022-06-30 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés