A legjobb ruhák azoknak a férfiaknak, akik értékelik a kényelmet

A legjobb ruhák azoknak a férfiaknak, akik értékelik a kényelmet

Számodra melyik a fontosabb? A kényelem vagy a stílusos megjelenés? A jó hír az, hogy nem kell választanod, mert a kettő bizony nem zárja ki egymást. Felejtsd el a kényelmetlen, merev farmernadrágokat, a szoros inget, amit folyton igazgatni kell, vagy a cipőt, ami mindenhol nyomja a lábad. Ha szeretnél a mindennapokban is divatosan, stílusosan öltözködni, mindeközben pedig élvezni a kényelmet, akkor az alábbi darabokat neked találták ki.

Kapucnis melegítőfelsők

A hétköznapok és a sportos, laza stílus szerelmeseinek egyik legnépszerűbb darabja. Tökéletesen illik farmerhoz és sportnadrágokhoz egyaránt. Szinte minden testalkaton jól mutat, számtalan stílusban, színben és mintával elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a stílusához és adottságaihoz legjobban illő darabot.
Sportoláshoz, szabadidős programokhoz és munkahelyre is tökéletes viselet.
Ha teljes kényelemre vágysz, akkor a kötött változat az egyik legjobb választás, ha pedig szereted a feltűnő darabokat, válassz egy mintás vagy feliratos pulcsit.

 Kapucnis felsők

 

 

Cipzáras és állógalléros pulóverek

A cipzáras pulóverek, kardigánok is a kényelmes, sportos irányzatot képviselik. Lehetnek lezserek, puhák és készülhetnek rugalmas, testhezálló anyagból.
Utóbbi viseletet azoknak javasoljuk, akik szeretnék kiemelni és hangsúlyozni sportos vonalaikat, míg a lezserebb verzió előnyös azok számára, akiknek a kényelem a fő szempont és/vagy nem szeretik a testhezálló, passzentos darabokat.
A megfelelő fazon és minta kiválasztásával, optikailag  korrigálni lehet a testalkatot.

 Pulóverek

 

 

Kapucni nélküli pulóverek

A kapucni nélküli, basic pulóverek sportos, vagány fiatalos, vagy elegáns és kifinomult megjelenést is kölcsönözhetnek viselőjüknek, a választott fazontól, színtől és anyagtól függően.
A finom kötésű, pamut darabok lágy és fekete színekben kifejezetten elegánsak, mégis kényelmesek, a hétköznapokban és különleges eseményeken, például egy randin is megállják a helyüket.

A feltűnő színkombinációjú, különböző mintákkal és feliratokkal díszített pulóverek pedig lazák és vagányak, tükrözik viselőjük fiatalos személyiségét.
A V és kerek nyakkivágással rendelkező, klasszikus fazonú darabok szinte bármilyen típusú nadrággal, cipővel és inggel kombinálhatók.

Basic Pulcsik

 

 

 

Laza pólók

Egy póló sok mindent elárul viselőjéről. Számtalan stílusban, színben és fazonban elérhetőek, nem létezik férfi, aki ne találná meg a stílusához illő darabot.
A klasszikus pólók extra kényelmesek, a mindennapok nélkülözhetetlen darabjai, amiből nem árt, ha minél több lapul a szekrényünkben.
Az egyszínű, illetve egyszerűbb megjelenésű fazonok minden alkalomra megfelelőek, a különböző mintájú pólókkal pedig nem csak stílusos outfitünket egészíthetjük ki és fantasztikus személyiségünket fejezhetjük ki, hanem egy jól megválasztott fazonú és színű darabbal kiemelhetjük vagy optikailag korrigálhatjuk testi adottságainkat.
Az ujjatlan pólók sportoláshoz és szabadidős tevékenységekhez tökéletes kényelmet nyújtanak, mindeközben kiemelik a  sportos testalkatot.

 

 Pólók

 

Sportingek

Egy ing is lehet szuper kényelmes és sportos, a kulcs pedig a fazonban és az anyagban rejlik. A sportingek rugalmas, jól szellőző anyagból készülnek, így lehetővé teszik a mozgásszabadságot.
Ebből adódóan mind a hétköznapokban, mind pedig a szabadidős tevékenységek során kényelmes viseletet biztosítanak, a széles választék pedig gondoskodik róla, hogy mindenki megtalálja a stílusához és testalkatához leginkább illő viseletet.

 

 Sport ingek

 

 

 

 

Baggy, jogger és oldalzsebes nadrágok

Nincs is kényelmesebb egy lezser, könnyű anyagból készült nadrágnál! A baggy nadrágok lehetővé teszik a szabad mozgást, így alkalmasak sportoláshoz is, de a hétköznapokban is stílusos, divatos, mégis komfortos viseletet nyújtanak. Sokféle stílusban és színben elérhetőek, készülhetnek pamut, vászon, farmer anyagból is.

Az oldalzsebes, úgynevezett katonai nadrágok férfiasak és stílusosak, a zsebek pedig nem csak nagyszerűen mutatnak a nadrágon, de szuper praktikusak is, mivel tárolhatjuk benne kulcsunkat vagy tárcánkat is.

A jogger nadrág az egyik legkényelmesebb és legsportosabb nadrág fazon. Az alsó része többnyire szűkített, az anyagát tekintve pedig rugalmas, így nem korlátozza a mozgást, sportoláshoz tökéletes választás. Számos színben, fazonban és kialakításban kaphatók, így jól kombinálhatók más ruhadarabokkal is.

Laza nadrágok

 

 

 

Klasszikus farmer

A farmernadrág mindenki ruhásszekrényében megtalálható, igazi klasszikus darab.
Sokféle fazonban és színben elérhető, de kényelem szempontjából kulcsfontosságú a megfelelő méret, anyag és fazon kiválasztása. A rugalmasabb anyagból készült farmerek könnyedebb mozgást tesznek lehetővé, a gumírozott derekú farmernadrág pedig az ülőmunkában dolgozóknak és a nagyobb méretekkel rendelkező férfiak számára tökéletes választás, mivel kialakításuknak köszönhetően nem nyomják a hasat.

Ha szereted a kényelmet, akkor örülni fogsz, mert a Bolf.hu webáruházban hatalmas választék vár rád minőségi, stílusos darabokból - ki se kell mozdulnod, otthonod kényelméből, egyszerűen megvásárolhatod kedvenc darabjaidat.

 

 Farmer

(Szponzorált cikk)

Közzétéve: 2023-03-06 Partner cikkek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés