CSODÁS ESKÜVŐI ÉKSZEREK MENYASSZONYOKNAK

CSODÁS ESKÜVŐI ÉKSZEREK MENYASSZONYOKNAK


Egy jól megválasztott, gyönyörű esküvői ékszerszettel, nyaklánccal vagy fülbevalóval, tökéletesítheted menyasszonyi megjelenésed a nagy napon.
A fülbevaló, karkötő és nyaklánc alapvető kiegészítő, de ne felejtkezz meg a frizura ékéről, a hajdíszről sem.

Az esküvői fülbevaló kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a ruha színét, fazonját, a frizurát, az arcformát és saját egyéni stílust is. Az esküvői fülbevalók általában elegánsabbak, díszesebbek mint a hétköznapi darabok, de választhatsz szolid, visszafogott darabot is, a kínálat nagyon széles. A fehér, az ezüst és a rozé gold, vagyis rózsaarany színek a legnépszerűbbek az esküvői fülbevalók között. Lényeges szempont, hogy összhangban legyen az öltözékkel és a többi ékszerrel amit viselni fogsz, így ha a ruha nagyon csillogó és díszes, akkor érdemes visszafogottabb fülbevalót választani hozzá, ha viszont egyszerűbb az öltözék, akkor nyugodtan lehet merészebb fülbevalóval kiegészíteni. Természetesen ez a szabály nincs kőbe vésve, egy hangsúlyos, díszes fülbevaló is lehet gyönyörű a csillogó ruhával, királynői megjelenést eredményezve. Az esküvői fülbevalók között népszerűek a csepp és kör formák, a gyöngyökkel és kristályokkal díszített darabok, melyek finomak, elegánsak és egyszerűen kombinálhatók.
Ha fontos szempont a kényelem, javasoljuk, hogy a választott fülbevaló ne legyen túl hosszú és nehéz.


Az esküvői nyaklánc kiválasztásánál több szempontot is érdemes figyelembe kell venni.
Ezek közül a legfontosabbak

Az ideális nyaklánc stílusa és hossza nagyban függ a ruha stílusától. Például, egy egyszerű, klasszikus vagy mélyen dekoltált ruhához egy hosszabb, hangsúlyosabb nyaklánc jól mutathat.
Ugyanakkor a csipkés, díszes ruha esetében egy finomabb, rövidebb nyaklánc valószínűleg ízlésesebben fog mutatni.

A menyasszonyi nyaklánc kiválasztása során fontos szempont lehet az anyag, amelyből készült.
A gyöngyökkel, kristályokkal díszített nyakláncok elegánsak és nőiesek, de akár egy egyszerűbb, finomabb ezüst vagy rózsaarany színű nyaklánc is jól passzolhat az alkalomhoz.

A nyaklánc hossza és stílusa nem csak a ruhához kell, hogy illeszkedjen, hanem az alkathoz is
Ha magas vagy, akkor egy hosszabb, függő nyaklánc biztos nagyon jól fog állni, ha pedig alacsonyabb vagy, akkor inkább válassz egy rövidebb nyakláncot, amely a nyakvonaladat kiemeli.



Ha az esküvői témához igazodó ékszert szeretnél választani, akkor érdemes a virágokkal, a természettel vagy az esküvői dekorációval harmonizáló kiegészítőket keresned.

Az esküvői ékszer kiválasztása során érdemes figyelembe venni az ékszer stílusát is. Ha például a vintage stílust kedveled, akkor egy antikolt arany/rose gold vagy ezüst színű nyaklánc lehet az ideális választás.
Ha modern stílus képviselője vagy, akkor pedig egy letisztultabb, szolidabb ékszer lesz a befutó.

Az utolsó, ámde mégis az egyik legfontosabb szempont az, hogy milyen stílusú ékszerek tetszenek neked. Az esküvői kiegészítőknek olyanoknak kell lenniük, hogy jól érezd magad bennük, és tükrözzék a személyes stílusod.

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogyan kombináld a fülbevalót a nyaklánccal és a karkötővel is, érdemes esküvői ékszerszettet vásárolnod, így biztosan harmonikus lesz a megjelenésed.
Az esküvői hajdísz és hajfésű kiválasztásánál pedig érdemes kikérned a fodrászod tanácsát is.

Közzétéve: 2023-04-03 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés