Ékszer trendek 2016 / 2017 Ősz - Tél

Ékszer trendek 2016 / 2017 Ősz - Tél

13 ÉKSZER TREND A 2016/17-es ŐSZI-TÉLI SZEZONRA

Az idei év is tartogat jó pár izgalmas, illetve extrém divattrendet. Nem biztos, hogy mind elnyeri a tetszésed, de azért mindenképp hasznos elolvasnod összeállításunkat a 2016/2017-es szezon ékszer trendjeiről!

 

 

1. Gyöngysor

A gyöngyös ékszerek igazából sosem mentek ki a divatból, idén viszont nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem csak elegáns ruhához hordhatod, hanem kötött pulóverrel, sportos felsőkkel vagy farmerdzsekivel.

Gyöngysor

 

 

 

2. Fél pár fülbevaló

Az idei egyik legnagyobb trend, ha fél pár fülbevalót viselsz csak. Nem számít az anyag, a forma, lehet hosszúkás vagy pötty, a lényeg, hogy csak az egyik füledben hordd. 

Fél pár fülbevaló 

 

 

3. Punk stílus

A lázadó stílusú darabok, kereszt alakú medálok és fülbevalók, vastag, nehéz láncok és koponyás ékszerek is hódítanak, melyeket legjobban fekete bőr kabáttal vagy szegecses holmikkal egészíthetsz ki. 

Punk stílus

 

 

4. Aszimmetrikus fülbevaló

Ha nem tetszik a fél pár fülbevalós megoldás, talán ezzel könnyebben kiegyezel. A trend lényege, hogy a két fülbevaló különböző legyen, illetve a különbség minél látványosabb. 

Asszimetrikus fülbevaló

 

 

5. Kristály mánia

Hatalmas kövek és kristályok viselete ékszerként, melyek természetesek, nincsenek csiszolva, hanem egyszerűek, ugyanakkor ízlésesek és bármilyen ruhadarabot feldobnak. 

Köves ékszerek

 

 

 

6. karperec és pulóver

Az idei év egyik nagy divatja,hogy hosszú ujjú felső, kesztyű felett viselik a karkötőket, karpereceket, órákat. Így legalább ősszel-télen is büszkén mutogathatod kedvenc karkötőidet. 

Karperec és pulóver

 

  

7. Soros és láncos fülbevalók

Még mindig nagyon divatos a fülön végigfutó soros fülbevaló, amely meglehetősen díszes  és nőies. A láncos megoldás szintén népszerű, sokak nagy kedvence.

Füldísz

 

 

 

8. Talizmánok

A szerencsehozó charmok, karkötők és medálok, védelmező szimbólumok szintén előtérbe kerülnek. Legnépszerűbb formák a Nap, Hold, csillag, kulcs és kereszt.

Talizmánok 

 

 

9. Biztosítótűk

Biztosítótű alakú fülbevaló, biztosítótűkből készült nyaklánc kristállyal kombinálva, és hasonló extravagáns kreációk is az idei trend részei.

Biztosítótű ékszerk

 

 

 

10. Hatalmas choker nyakláncok

Amennyiben nem szereted a feltűnést, ez a trend biztos nem lesz a kedvenced. A choker nyaklánc lényege, hogy a nyakat "szorosan" körbeöleli, és bár önmagában is elég feltűnő viselet, a széles és hatalmas kristállyal ellátott nyakékek, vagy éppen hatalmas karikákból álló darabok nem éppen hétköznapi ékszerek.

Choker nyakláncok

 

 

11. Statement nyakláncok

Nemcsak nyáron, ősszel és télen is viselheted ezeket a divatos ékszereket, akár a pulóver vagy ing felett is. Minél különlegesebb, megdöbbentőbb és szokatlanabb, annál divatosabb a jelenlegi trend szerint.

Statement nyakláncok

 

 

 

12. Barokk stílus

Rengeteg kristály és csillogás, hatalmas és feltűnő darabok, melyek már-már kissé (vagy nagyon) giccsesek. Lehetnek színesek, gyöngyösek, strasszosak,  egy biztos: ezekkel a darabokkal biztosan ki fogsz tűnni a tömegből 

Barokk stílusú ékszerek

 

 

 

13. Réteges nyakláncok

Több sorból álló nyakláncok, vagy egyszerre több nyaklánc viselete, melyek különbözőek. Kombinálhatod a gyöngysort a vastag lánccal, az ezüstöt az arannyal, díszítheted őket bármennyi és bármilyen medállal és/vagy charmmal.

Réteges nyakláncok

 

 

 

Közzétéve: 2016-09-27   Ékszer Blog Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Ajánlott cikkek

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés