Vásárlói vélemények ( 237 )
(4,9/5)

Írta: Miklós-Kozma Ilona,
Miklós-Kozma Ilona
Többször rendeltem már, elégedett vagyok a termékekkel! Gyors a szállítás, méretek cseréje ...
18-06-2023

Nemesacél fülbevaló 

Nemesacél fülbevalók óriási stílusválasztékban. Szeretnél egy valóban tartós és egyedi fülbevalót? Webshopunkban kiváló minőségű és egyedi nemesacél fülbevalók közül válogathatsz, kedvező áron. Az orvosi fémből készült fülbevalók azon túl, hogy időtállóak, 100%-ig antiallergének, így senkinek nem okoznak allergiát. Válogass kedvedre a modern, fiatalos vagy klasszikus stílusú ékszerek közül és Találd meg kedvenced nálunk!

NEMESACÉL FÜLBEVALÓ

A nemesacél fülbevaló ideális választás a fémallergiában szenvedőknek. Ha a füled bepirosodik, viszket, ég mikor fülbevalót viselsz, valószínűleg fémallergiád van.
A fémallergiában szenvedőknél az allergiás reakciókat általában az ékszerben található nikkel váltja ki, ezért fontos, hogy olyan ékszert válasszunk, ami hipoallergén. A nikkel a legtöbb fémötvözetben megtalálható, gyakran még a fehéraranyban is.
A nemesacél kis mennyiségben tartalmaz ugyan nikkelt, de alacsony széntartalma miatt szoros kötődést hoz létre a nikkellel, így az nem jut ki az ékszerből, tehát nem érintkezik a bőrrel.
Sebészeti acélnak vagy orvosi fémnek is nevezik, és antiallergén tulajdonságai miatt az orvostudományban is használják, például protézisek készülnek belőle.
Amennyiben tehát nikkelallergiád van, a nemesacél fülbevaló tökéletes választás számodra.


Tartós

A nemesacélból készült fülbevalók tartósak és időtállóak, nem színeződnek el. A fémötvözet rendkívül erős és ellenálló a környezeti hatásokkal és sérülésekkel szemben.
Fényesre polírozva, az ezüsthöz vagy fehéraranyhoz hasonló a megjelenése, de tartós bevonatokkal is ellátható. (pl. sárgaarany, rozé arany)

Stílusos & modern

Számtalan stílusban elérhetőek - karika fülbevalók, stekkeres, klasszikus és nagyobb, hangsúlyosabb darabok is készülnek nemesacélból.
Ezüst színben és arany/rozé arany színben is elérhetőek, a fekete bevonattal ellátott fülbevalók pedig elsősorban a férfiak között népszerűek.

Kedvező ár

Ár-érték arányban tökéletes választás a nemesacél fülbevaló.
Kedvező áron egy stílusos, mégis tartós ékszert kapunk, ami ráadásul antiallergén is.

KARIKA FÜLBEVALÓ

A karika fülbevaló egy igazi klasszikus darab, ami nem hiányozhat senki ékszerdobozából.
Sokféle méretben és stílusban kaphatóak, a visszafogott, kisebb fülbevalóktól kezdve, a feltűnő, nagy, csillogó darabokig.

STREKKERES FÜLBEVALÓ

Stekkeres fülbevalója szinte mindenkinek van, az egyik legnépszerűbb fülbevaló típus. Beszúrós szárral rendelkezik és hatalmas belőle a választék.
Népszerűek a kerek, négyzet alakú kristályos kivitelezésűek, szív és kereszt formák, illetve az állatokat mintázó darabok.
Ügyeljünk rá, hogy a végét ne veszítsük el, mert, bár nagyon könnyen pótolható, azonban ha az ékszer viselete közben a zár elvész, a fülbevaló kieshet, így könnyű elhagyni.

LÓGÓS, BEAKASZTÓS FÜLBEVALÓ

A beakasztós fülbevalók általában hosszúak, ezért előnyösen mutatnak a szélesebb arcformával rendelkezőknek is.
Rendkívül nőies és elegáns viselet, egyedi és különleges darabok készülnek. Ennél a típusnál nagyon figyelni kell arra, nehogy beakadjon a ruhába, öltözködés közben, sportoláshoz nem ajánlott a viselete.

FRANCIA KAPCSOS FÜLBEVALÓ

A francia kapcsos fülbevalók elegánsak, a zárszerkezet pedig egyszerű és biztonságos.
Kristályokkal és kövekkel díszítve, nagyon nőies és luxus hatást kelt.

ARANYSZÍNŰ FÜLBEVALÓ

A nemesacél fülbevalók alapszíne ezüst, de tartós arany réteggel vonható be, így ékszerünk olyan lesz, mintha aranyból készült volna.
A bevonáshoz valódi rozé és sárgaaranyat használnak.

EZÜST SZÍNŰ FÜLBEVALÓ

Az ezüst színű fülbevalók szinte mindenkinek jól állnak, ezért ez a legnépszerűbb fülbevaló szín.
A nemesacélból készült ékszerek színe bevonat nélkül ezüstös, ezért az ezüsthöz, fehéraranyhoz hasonló, ugyanakkor jóval tartósabb.Minden tekintetben fülbe való a nemesacél

A nemesacélból készült ékszerek esetében a fülbevaló valóban fülbe való. Mire gondolunk? Ez az a hely, ahol a fém folyamatosan érintkezik a bőrfelülettel, nem mozog annyit, mint egy nyaklánc van egy karkötő. Ezért fontos az antiallergén tulajdonság, amely a nemesacélnál állandó érték. Kortól és nemtől függetlenül meg lehet találni a legmegfelelőbbet, hiszen a modern és fiatalos megoldások mellett klasszikus darabok is fellelhetők az ékszerüzletek és online áruházak kínálatában. Aki pedig rendszeresen elhagyja a fülbevalóját, annak szintén azt javasoljuk: arany helyett válassza a kevesebbe kerülő nemesacélt.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés