Nemesacél gyűrűk 

Kiváló minőségű nemesacél karikagyűrűk nagy választékban. Webáruházunkban a legszebb nemesacélból készült gyűrűkkel várunk, amelyek nem csak divatosak és egyediek, hanem valóban tartósak is. Prémium minőségű páros gyűrűk nagy méretválasztékban elérhetők és minden darabot ingyenesen ajándék díszdobozba csomagolva kapsz kézhez. A méretek kiválasztásában a nyomtatható gyűrűméret határozó is segítségedre lesz, de akkor sem kell aggódnod, ha elsőre nem sikerült megfelelő méretű gyűrűt választanotok, hiszen 100% cseregaranciát vállalunk minden termékünkre. Nem kell aggódnod akkor sem, ha közeledik a nagy nap, hiszen oldalunkon található összes ékszer raktáron van, megrendelést követően néhány napon belül kiszállítjuk.

Tudtad, hogy a sebészeti acél (más néven orvosi fém), a volfrám és a titánium ékszerek nem csak szépek és időtállóak, de teljes mértékben antiallergének is? Kínálatunkban stílusos és különleges darabok közül válogathatsz, méghozzá kedvező áron, gyors kiszállítással!   

NEMESACÉL KARIKAGYŰRŰ

Néhány évvel ezelőtt még sokak számára furcsa és érthetetlen volt a nemesacélból készített ékszerek, de ma már senki nem kérdőjelezi meg ennek a tökéletes alapanyagnak ékszerként való felhasználását. Akár karikagyűrű, nyaklánc, karlánc, fülbevaló mindenhez tökéletes.  Megmunkálása jóval időigényesebb, illetve magasabb technológiai kihívás elé állítja az ötvöst, ezért a legtöbben nem is foglalkoznak ezzel a nagyszerű fémmel. Rengeteg lehetőség rejlik egy olyan alapanyagban, mint a nemesacél vagy más néven orvosi fém. Nehezen deformálódik, tartósabb mint a nemesfémek, például az arany vagy ezüst. Keménységének köszönhetően nehezen sérül. Számtalanszor olvashattuk, hogy rendkívül kemény és ellenálló, és ráadásul, hogy hipoallergén tulajdonságainak köszönhetően bárki, még fémallergiában szenvedők is bátran viselhetik. Más nemesfémekkel szemben a nemesacél nem színeződik el a termálvíztől, kibírja a tengerparti nyaralást és évek múltával is pont ugyanolyan szépen fog ragyogni, mint újkorában. Ezen ismert tulajdonságoknak köszönhetően a nemesacélból egyedi mintákat, különleges formavilágú, fiatalos és modern ékszereket készítenek.

Legjobb minőségű orvosi acél, orvosi fém, nemesacél 316 L jelölésű . Miért  nemesacél gyűrűt válasszuk. Olcsóbb mint bármelyik nemesfém (arany, ezüst). Tartós mert acélból készült, akár egy életen át is kitartanak és nem deformálódnak el. Nem feketedik mint az ezüst, akár gyógyvizes medencébe is mehetünk vele. Allergiamentes, nem okoz bőr irritációt. Sok esetben szebb mint az ezüst, sokan fehér aranynak nézik. Nagyon népszerű trendi ékszer.

Nemesacél gyűrűk az örökkévalóságnak

A gyűrű körkörös alakja a végtelenséget, az elszakíthatatlan köteléket jelképezi, ez pedig nem is érvényesülhetne jobban, mint a nemesacél esetében. Az ebből az anyagból készített gyűrűk kopásállóságuk és keménységük miatt nem sérülnek, így valóban örökké tartanak, nem kell velük ékszerészhez szaladgálni. Már említettük, hogy a nemesacél nem alakítható utólag, így a gyűrűméret kiválasztásánál körültekintőnek kell lenni. Az élőben történő vásárláskor ez nem probléma, ha a felpróbálás során stimmel a méret, csak arra kell figyelni, hogy ne fogyjon le az ember drasztikusan, de ne is szedjen fel jelentős mennyiségben pluszkilókat. Az online vásárlásnál van némi rizikó, ám ilyenkor sem kell megijedni: ha a méret az első választás alapján nem megfelelő, a webáruházak díjmentesen cserélik a terméket egy megfelelőre.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés