Vásárlói vélemények ( 237 )
(4,9/5)

Írta: Miklós-Kozma Ilona,
Miklós-Kozma Ilona
Többször rendeltem már, elégedett vagyok a termékekkel! Gyors a szállítás, méretek cseréje ...
18-06-2023

Nemesacél karkötő 

A nemesacél karkötő kiváló választás a mindennapokra. Stílusos, karc és kopásálló, továbbá biztos lehetsz benne, hogy nemesacélból készült karláncod nem fog elszakadni. Kínálatunkban sokféle stílusú, minőségi és egyedi darab közül válogathatsz. Legyen az férfias, masszív karkötő, vagy nőies, kristályos karperec, mi kedvező áron, gyors kiszállítással kínáljuk számodra!

NEMESACÉL KARKÖTŐ

Amikor karkötőt vásárolunk, az ékszer árán és kinézetén túl, érdemes gondolnunk annak minőségére is.
Stílus, kedvező ár és tartósság – a legfontosabb elvárásoknak tehát tökéletesen eleget tesz egy nemesacélból készült karkötő, sőt ezen felül antiallergén is.
Sok stílusos, modern darab közül válogathatunk, a kínálat rendkívül színes és széles. Ajándékba és saját részre is tökéletes, akár női, akár férfi karkötőt vásárolunk.


Vékony karkötők

A vékony karláncok mostanában nagyon divatosak, főleg a nők körében.
A keskeny láncokat általában charmokkal, gyöngyökkel, kristályokkal díszítik. Népszerű szimbólumok a szív, infinity, életfa, horgony és cica fomájú díszek.
Az orvosi fémből készült vékony láncok tartósak, ritkán szakadnak el.

Bőr-acél karkötők

A bőrrel kombinált nemesacél karkötők elsősorban a férfiak körében kedveltek. Az ékszert általában acél kapoccsal, díszekkel, gravírozható elemmel látják el.
A fekete és barna színű bőr/műbőr, az ezüst színnel modern és kifinomult hatást kölcsönöz az ékszereknek.

Gravírozható karkötők

Bármilyen ékszert egyedivé varázsolhatunk gravírozással – legyen szó páros karkötőről, széles és többsoros darabokról, egy névvel, dátummal vagy kedves üzenettel igazán személyessé tehető.
Webáruházunkban sajnos nem tudunk gravírozást vállalni, de a legtöbb ékszerboltban és bevásárlóközpontban lehetőség van gravírozásra.

Páros karkötők

A nemesacélból készült páros karkötő szett nem csak szerelmeseknek tökéletes ajándék, hanem barátoknak, családtagoknak is.
A szettek 2 stílusos karkötőből állnak, amelyek egyformák, vagy nagyon hasonlóak és tökéletesen összeillenek.

Aranyszínű karkötők

A nemesacélból készült darabok tartós arany réteggel – sárga vagy vörösarany – vonhatók be. Az ékszer bevonása egy speciális, ionos eljárással történik, így az ékszer sokáig szép és fényes marad.
A bevonattal ellátott darabokra érdemes kicsivel jobban odafigyelni, mivel bizonyos tényezők befolyásolhatják tartósságát. (vegyszerek, sérülések, tárolás stb.)

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés