Katalógus

Vásárlói vélemények ( 200 ) RSS Feed
(4,9/5)

Írta: Radnics Katalin .,
Radnics Katalin .
Gyors kiszállítás, szép termékek. A gyűrűk úgy néznek ki, mint a képeken. Olyan szépek, m ...
19-08-2021
A bolt vásárlója

- Most érkezett -

Páros karkötő 

Páros karkötő pároknak és szerelmeseknek. Egyedi, akár gravírozható, közösen viselhető karkötő a tökéletes ajándék, amivel meglepheted szerelmed! A romantikus, egymással harmonizáló és stílusos nemesacél közös páros karkötő kifejezi összetartozásotokat. Kiváló minőségű 316L nemesacélból készülnek (orvosi fém), rendkívül tartósak és időtállóak. Díszdobozban és dísztasak csomagolással küldjük, hogy erre ne legyen gondod. Rendeld meg ma, és pár napon belül már büszkén viselhetitek!

A fülbevalóhoz, nyaklánchoz hasonlóan a karkötő sem a modern kor találmánya, hanem már az ókorban is viselték az emberek. Ekkor még elsősorban a felső karon, a karon vagy a csuklón hordták és már 7000 esztendővel ezelőtt is nagyon szép darabokat készítettek az ötvös mesterek. A karkötőket gyakran díszítették különböző feliratokkal és képekkel, de ekkor még nem volt jelentős kultusza a közös ékszereknek. A görög kultúrában a karkötők viselése kizárólag a hölgyek kiváltsága volt, a férfiak helyette gyűrűt hordtak. Rómában pedig mind a két nem szívesen viselte a karkötőket, jellemzően a jobb karjukon. Ekkoriban a legelterjedtebb alapanyag a vas és a réz volt, de a leggazdagabbak már ekkor is arany és ezüst ékszereket viseltek, különböző drágakő berakással és véséssel.

Napjainkban rendkívül széles választékban állnak rendelkezésére karkötők, és ma már a drágakövekkel kirakott típusoktól kezdve az antiallergén nemesacél (orvosi fém), mágneses fajtákon keresztül a nagy népszerűségnek örvendő Swarovski kristályokkal kirakottakig többféle közül válogathat. Az acél páros karkötő egyébként minden bizonnyal elnyeri majd tetszését, hiszen rendkívül magas minőséget képvisel, ugyanakkor elérhető ára miatt bárki megengedheti magának. Ha Ön érzékeny bőrrel rendelkezik, vagy gyakran szembesül ékszerek kapcsán allergiás reakcióval, az acél páros karkötő akkor is remek választásnak bizonyul.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés