Katalógus

Vásárlói vélemények ( 237 )
(4,9/5)

Írta: Miklós-Kozma Ilona,
Miklós-Kozma Ilona
Többször rendeltem már, elégedett vagyok a termékekkel! Gyors a szállítás, méretek cseréje ...
18-06-2023

Páros karkötő 

Páros karkötő pároknak és szerelmeseknek. Egyedi, akár gravírozható, közösen viselhető karkötő a tökéletes ajándék, amivel meglepheted szerelmed! A romantikus, egymással harmonizáló és stílusos nemesacél, közös, páros karkötő kifejezi összetartozásotokat. Hagyd az üres, sablonos ajándékokat, és válassz szívhez szóló meglepetést, amellyel kifejezheted az szerelmed. Egy páros karkötőről mindig eszébe jutsz majd, akkor is, amikor épp távol vagytok egymástól. Kiváló minőségű 316L nemesacélból készülnek (orvosi fém), rendkívül tartósak és időtállóak. Díszdobozban és dísztasak csomagolással küldjük, hogy erre ne legyen gondod. Rendeld meg ma, és pár napon belül már büszkén viselhetitek!

PÁROS KARKÖTŐ


A páros karkötők azt a különleges érzést fogják nyújtani nektek, mintha mindig össze lennétek kötve, ez a kötelék pedig a külvilág számára is szemmel látható!
Az összeillő darabok ereje mindenhová elkísér, még ha fizikailag távol is vagytok egymástól. Elég csak rápillantani az ékszerre – a nap minden percében emlékeztetni fog a másik feledre.
Különleges és romantikus módja szerelmetek kifejezésére.
A webshopunkban található páros karkötők nagy része állítható méretű, így a vékonyabb és vastagabb csuklóra is passzolnak.
Nálunk a legnépszerűbb darabok közül válogathatsz:

Kötélfonatos, zsinór karkötők:

Nagy előnyük, hogy méretük tetszés szerint állítható, ráadásul nagyon stílusosak. Népszerűek a horgony dísszel ellátott darabok, illetve a kötélfonatos karkötőket gyakran díszítik gravírozható, nemesacélból készült elemmel, amely rendkívül tartós és nem színeződik el. Ezek az elemek lehetnek acélszínűek vagy készülhetnek arany, fekete bevonattal is.

Gravírozott, gravírozható nemesacél karkötő szettek:

Igazán személyes és különleges módja szerelmetek kifejezésére egy romantikus szöveggel gravírozott karkötő szett, amelyek darabjai tökéletes összhangban vannak egymással, akárcsak Ti.
Mivel a nemesacél (orvosi fém) extra erős és időtálló anyag, ezért tökéletes választás mindenki számára, mivel nem foltosodik vagy színeződik el. A termékek kiváló minőségű anyagból, modern gyártási eljárással készülnek, speciális polírozási technikák felhasználásával, így a karkötők felülete szép egyenletes.Ásvány karkötők:

Ezeket a karkötőket azért alkották meg, hogy mindig higgyetek a kapcsolatotok erejében, amelyben sem az idő sem a távolság nem akadályozhat meg.
A különböző ásványoknak, különböző gyógyító erőt tulajdonítanak:
A fekete ónixról pl. úgy tartják, hogy ez a fekete színű, asztrológiai drágakő segít a stressz és a negatív érzelmek, hangulat leküzdésében.
A fehér színben tündöklő howlit pedig egy olyan ásvány, amely magas a magnéziumtartalommal bír. A holisztikus szemlélet szerint, ezen tulajdonságai miatt jótékony hatással van különböző eredetű fájdalmakra, illetve nyugtató hatással rendelkezik.
Tökéletes választás az ásvány karkötő szett azoknak a pároknak, akik hisznek a természet gyógyító erejében.

Kulcs és zár páros ékszerszett:

Ezt a trükkös és kreatív ékszerszettet azoknak a pároknak találták ki, akik igazán megbíznak egymásban – A szett egy férfi karkötőből és egy női kulcs medálból áll, a férfi karkötő pedig csak a medál kulccsal nyitható.
A stílusos, modern férfi karkötő és az apró kristállyal díszített, elegáns kulcs medál tehát elválaszthatatlan párost alkotnak – ezt az egységet pedig az idő sem tudja legyőzni, hiszen extra tartós anyagból- nemesacélból készülnek!


Mágneses karkötők:

Ezek a karkötők jellemzően állítható hosszúságúak és bármilyen anyagból készülhetnek, különlegességük a mágneses díszben és annak romantikus jelentésében rejlik.
A karkötő szett mindkét fele egy-egy félgömb (vagy szív) alakú mágnessel van díszítve, amelyek vonzódnak egymáshoz és ha közel kerülnek, összekapcsolódnak, egy kerek egészet alkotva.

Minden páros ékszer karkötő különleges üzenettel bír, széles stílusválasztékunknak köszönhetően, pedig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot.
A fülbevalóhoz, nyaklánchoz hasonlóan a karkötő sem a modern kor találmánya, hanem már az ókorban is viselték az emberek. Ekkor még elsősorban a felső karon, a karon vagy a csuklón hordták és már 7000 esztendővel ezelőtt is nagyon szép darabokat készítettek az ötvös mesterek. A karkötőket gyakran díszítették különböző feliratokkal és képekkel, de ekkor még nem volt jelentős kultusza a közös ékszereknek. A görög kultúrában a karkötők viselése kizárólag a hölgyek kiváltsága volt, a férfiak helyette gyűrűt hordtak. Rómában pedig mind a két nem szívesen viselte a karkötőket, jellemzően a jobb karjukon. Ekkoriban a legelterjedtebb alapanyag a vas és a réz volt, de a leggazdagabbak már ekkor is arany és ezüst ékszereket viseltek, különböző drágakő berakással és véséssel.

Napjainkban rendkívül széles választékban állnak rendelkezésére karkötők, és ma már a drágakövekkel kirakott típusoktól kezdve az antiallergén nemesacél (orvosi fém), mágneses fajtákon keresztül a nagy népszerűségnek örvendő Swarovski kristályokkal kirakottakig többféle közül válogathat. Az acél páros karkötő egyébként minden bizonnyal elnyeri majd tetszését, hiszen rendkívül magas minőséget képvisel, ugyanakkor elérhető ára miatt bárki megengedheti magának. Ha Ön érzékeny bőrrel rendelkezik, vagy gyakran szembesül ékszerek kapcsán allergiás reakcióval, az acél páros karkötő akkor is remek választásnak bizonyul.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés