FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK


• Utánvételes fizetés 

Amennyiben megrendelésed ellenértékét a csomag átvételekor szeretnéd kifizetni készpénzben, akkor ezt a fizetési módot válaszd.

• Bankkártyás fizetés 

A vásárlók fizethetnek Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express kártyáikkal, valamint a Barion tárca használatával is.

Mi az a Barion?

A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK


Webshopunkban a GLS futárszolgálat gondoskodik a kiszállításról.

Ingyenes szállítás 30 000 Ft-tól.

GLS Futárszolgálat utánvétel 30000 Ft alatt: 1290 Ft (Utánvét kezelési költség +400 Ft) 

GLS Futárszolgálat 30000 Ft alatt bankkártyás fizetéssel: 1290 Ft 

GLS CsomagPont: 1190 Ft

Megbízható, kényelmes szolgáltatás. Csomagját a nap 24 órájában nyomonkövetheti a GLS online nyomonkövetési oldalán. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06-29-88-67-00 telefonszámon.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén a cégünk fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználó vásárlásait korlátozza (csak előzőleg kiegyenlített vásárlást teljesít), illetve a felhasználót törölje.

Számlázási és szállítási cím módosítása „Feldolgozás folyamatban” státuszú, utánvétes rendelés esetén lehetséges. Személyes átvételre, megtekintésre, visszaküldésre nincs lehetőség.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐK


Termékeinket raktárról 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk, egyes termékek esetén a szállítási idő 3-5 munkanap.
Minden termék adatlapján fel van tüntetve a várható kiszállítási idő, kérjük ennek figyelembe vételét.

GLS Futárszolgálat - Az ország egész területén 24-48 órás kiszállítás

Amennyiben megrendelésedet házhozszállítással kéred, akkor olyan címet érdemes megadnod, ahol napközben elérhető vagy. A kézbesítés 8-17 óra között történik. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06 1 802 0265 telefonszámon.


Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés