FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK


• Utánvételes fizetés 

Amennyiben megrendelésed ellenértékét a csomag átvételekor szeretnéd kifizetni készpénzben, akkor ezt a fizetési módot válaszd.

• Bankkártyás fizetés 

A vásárlók fizethetnek Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express kártyáikkal, valamint a Barion tárca használatával is.

Mi az a Barion?

A Barion egy MNB által engedélyezett, forradalmian új fizetési rendszer, amiben bankkártya és bankszámla nélkül is tudsz ingyenesen vásárolni weben, boltban, vagy akár bárkinek pénzt küldeni. Regisztrálhatsz egy vagy több Barion tárcát, és szabadon használhatod okostelefonról vagy böngészőből.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK


Webshopunkban a GLS és az MPL futárszolgálat gondoskodik a kiszállításról.

Ingyenes szállítás 30 000 Ft-tól.

MPL Futárszolgálat utánvétel 30000 Ft alatt: 1290 Ft + 350 Ft utánvét kezelési költség  

GLS Futárszolgálat 30000 Ft alatt bankkártyás fizetéssel: 1490 Ft 

GLS CsomagPont (csak előre fizetés lehetséges): 1490 Ft

Megbízható, kényelmes szolgáltatás. Csomagját a nap 24 órájában nyomonkövetheti a GLS online nyomonkövetési oldalán. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06-29-88-67-00 telefonszámon.

MPL futárszolgálat csomagkövetés https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatások: 06-1-333-7777
Hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00
Csütörtökön 08:00-20:00 óráig.

Sorozatosan sikertelen kiszállítás esetén a cégünk fenntartja a jogot arra, hogy a felhasználó vásárlásait korlátozza (csak előzőleg kiegyenlített vásárlást teljesít), illetve a felhasználót törölje.

Számlázási és szállítási cím módosítása „Feldolgozás folyamatban” státuszú, utánvétes rendelés esetén lehetséges. Személyes átvételre, megtekintésre, visszaküldésre nincs lehetőség.

 

 

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐK


Termékeinket raktárról 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk, egyes termékek esetén, illetve megnövekedett forgalom esetén a szállítási idő 3-5 munkanap.

GLS Futárszolgálat - Az ország egész területén 24-48 órás kiszállítás - csomagkézbesítési kísérlet 3 alkalommal 

MPL Futárszolgálat - Az ország egész területén 24-48 órás kiszállítás - csomagkézbesítési kísérlet 2 alkalommal, sikertelen kézbesítés esetén, további 5 napig átvehető a postán a csomag

Amennyiben megrendelésedet házhozszállítással kéred, akkor olyan címet érdemes megadnod, ahol napközben elérhető vagy. A kézbesítés 8-17 óra között történik. A feladást követően a követési kóddal lehetősége van telefonos egyeztetésre a 06 1 802 0265 telefonszámon.


Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés