Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok


 

A Weboldal megnevezése, formája,grafikája és grafikai elemei, külső megjelenítése, az adatbázis felépítése, tartalma, minden képi, szöveges és grafikai tartalom, illetve azok elrendezése, valamint minden olyan technológiai jellemző, ami összefüggésben áll a Weboldallal, jogvédelem alatt áll. Ezen szellemi tulajdonnak akár részbeni, akár teljes átvétele tilos, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a jogtulajdonos (a továbbiakban: az Oldal tulajdonosa) kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

A Weboldal tartalmának egészét vagy részeit, az onnan származó fájlokat, adatokat, információkat az Oldal tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos akár változatlan formában, akár átformázva, megváltoztatva közzétenni, értékesíteni, nyilvános adatbázisban tárolni, onnan letölthetővé tenni, ilyen célból bármilyen módon felhasználni bármilyen jelenleg meglévő vagy a jövőben kialakuló kommunikációs csatornán.

 

A Weboldal logója és szlogenjei, megkülönböztető elnevezései az Oldal tulajdonosának szellemi tulajdonai, ezek bármilyen formában történő felhasználása kizárólag az Oldal tulajdonosának kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

A Weboldal dizájnjának másolása és dizájnelemeinek felhasználása tilos. A weboldalról származó eredeti szövegek, képek, képernyőkivágások és egyéb anyagok használatához az Oldal tulajdonosának írásos engedélye szükséges.

 

A weboldal az "1999. évi LXXVI törvény a Szerzői jogról" értelmében szerzői jogvédelem alá tartozik.


Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés