Páros gyűrűk 

Páros nemesacél karikagyűrű kínálatunk egyedi kollekciójában biztosan nem fogsz csalódni.  Találjátok meg a tökéletes nemesacél karikagyűrű párost nálunk! Nemesacélból, illetve titániumból készült egyedi formavilágú páros gyűrűink nem csak szépek, hanem kiváló minőségűek és tartósak is! Nemesacél karikagyűrűink válogatott minőségű ékszerek, hiszen úgy terveztük, hogy viselőjének gyűrűsujját egy életen át ékesítse. Ezért fontos ,hogy olyan páros ékszert találjatok, ami mind két fél számára ideális és hosszú évek múlva is megelégedéssel és boldogsággal tekinthettek rá. Válogass a folyamatosan bővülő és megújuló egyedi, exkluzív nemesacél karikagyűrű kollekciónkból elérhető áron, és találd meg az életre szóló kedvenced. Elbizonytalanodtál, hogy mekkora gyűrűre van szükségetek? Töltsd le, majd nyomtasd ki ingyenes gyűrűmérő eszközünket, amely nagy segítségedre lesz a választásban. Kedvező árakkal, gyors szállítással és folyamatosan bővülő készlettel várunk. Miért válassz nemesacél páros gyűrűt?

✅ Modern viselet ✅ Kevésbé kopik, karcolódik ✅ Fémallergiában szenvedők is viselhetik ✅ Gyönyörű színe van ✅ Egyedi dizájn, amit az ötvösök is megirigyelnek.

A nemesacélból készült karikagyűrűk, páros gyűrűk évről évre nagyobb népszerűségnek örvendenek.
Az orvosi fém egy innovatív, nagyon tartós alapanyag, amely ellenáll a korrózióval és a kopással szemben, ráadásul hipoallergén. Ezen tulajdonságai miatt nagyon népszerű ékszer alapanyag, gyönyörű gyűrűk készíthetők belőle.
A jegygyűrű kétségkívül az esküvő egyik fő eleme, az összetartozás jelképe. A karikagyűrűnek ugyanakkor leginkább eszmei értéke van, ezért manapság már egyáltalán nem furcsa dolog eltérni a hagyományos, aranyból készült gyűrűktől.

Jegygyűrű méretválasztás

Webshopunkban a gyűrű méretek EU és USA méretben vannak megadva, segítségként pedig elérhető egy gyűrű méret táblázat, amely tartalmazza a pontos méreteket.
Amennyiben a méretünket nem ismerjük, javasoljuk a gyűrűmérő eszköz megvételét, vagy pontos méretvételt egy üzletben.
Ha a méretvétel otthon történik, mindig figyeljünk rá, hogy nagyon pontosan és precízen történjen, hiszen pár milliméteres elmérés esetén is rossz eredményt kaphatunk.
Amennyiben mégsem volna jó a rendelt méret, 14 napon belül bármikor kérhetünk cserét.

Páros gyűrű - fazonválaszás

A nemesacél gyűrűk szélessége áltagosan 5 mm körül van, súlyuk 3-10 g között mozog, de természetesen függ a termék szélességétől és kialakításától. A titánium gyűrűk ennél jóval könnyebbek, a wolframból készült darabok pedig súlyosabbak.
A női gyűrűk általában keskenyebbek, 4-6 mm között vannak, a férfi gyűrűk pedig 5-8 mm között.
Számos stílussal és kialakítással találkozhatunk, az egészen egyszerű, klasszikus daraboktól a bonyolult mintákig. A gyűrűk felülete lehet fényesre polírozott vagy matt kialakítású, illetve népszerű a kettő kombinációja is. A női és férfi gyűrű is készülhet kristályok felhasználásával. A fehérarany gyűrűk kedvelőinek a klasszikus acél színű darabokat javasoljuk, míg a sárga vagy rozé arany szín kedvelőinek, az arany bevonattal ellátott gyűrűket ajánljuk.


Aranyszínű karikagyűrűk

A klasszikus stílus kedvelőinek. Nemesacélból készült darabok esetén, az ékszer aranyozása speciális, ionos eljárással készül, amely gyönyörű, csillogó és tartós bevonatot képez. A klasszikus aranyszínű gyűrűk mellett a rozé arany szín is népszerű választás

Ezüst színű karikagyűrűk

A bevonat nélküli, acél színű darabok ránézésre olyanok, mintha ezüstből vagy fehéraranyból készültek volna, ugyanakkor tartósabbak, nem színeződnek el. Ezekkel a gyűrűkkel akár termálvízben, tengerben is fürödhetünk.

Többtónusú karikagyűrűk

Különösen népszerűek az arany-rozé arany-ezüst színű megoldások a jegygyűrűk között. A színek kombinálásával izgalmas, egyedi kinézetű darabokat kapunk.

Kristályos karikagyűrűk

Azoknak, akik szeretnék egy kis csillogással feldobni gyűrűjüket, ajánljuk a kövekkel, kristályokkal díszített darabokat.
A cirkónia és az egyik népszerűbb kőtípus, mivel úgy ragyog, akár a gyémánt.

Matt és fényes felületű karikagyűrűk

A jegygyűrűk felülete lehet fényesre polírozott, mattított vagy csillogó, szemcseszórt. Az eltérő kivitelezésű felületek kombinálása különleges külsőt kölcsönöz az ékszereknek.

Vésett felületű, gravírozott karikagyűrűk

Az ékszer felületébe egyedi, stílusos minták vagy szövegek, dátumok gravírozhatók.
A szövegeket általában lézergravírozással készítik, de kézzel is szép lehet gyönyörű mintákat, feliratokat vésni a felületbe.


Jegygyűrűk tisztítása és tárolása

A gyűrűket, mikor hazaértünk, érdemes azonnal levenni, majd egy dobozba beletenni, úgy hogy más ékszerekkel ne érintkezzen - így megkíméljük a sérülésektől, karcolásoktól.
Érdemes néha puha, mikroszálas kendővel, időnként áttörölgetni.

Néhány évvel ezelőtt még sokak számára furcsa és érthetetlen volt a nemesacélból készített ékszerek, de ma már senki nem kérdőjelezi meg ennek a tökéletes alapanyagnak ékszerként való felhasználását. Akár karikagyűrű, nyaklánc, karlánc, fülbevaló mindenhez tökéletes.  Megmunkálása jóval időigényesebb, illetve magasabb technológiai kihívás elé állítja az ötvöst, ezért a legtöbben nem is foglalkoznak ezzel a nagyszerű fémmel. Rengeteg lehetőség rejlik egy olyan alapanyagban, mint a nemesacél vagy más néven orvosi fém. Nehezen deformálódik, tartósabb mint a nemesfémek, például az arany vagy ezüst. Keménységének köszönhetően nehezen sérül. Számtalanszor olvashattuk, hogy rendkívül kemény és ellenálló, és ráadásul, hogy hipoallergén tulajdonságainak köszönhetően bárki, még fémallergiában szenvedők is bátran viselhetik. Más nemesfémekkel szemben a nemesacél nem színeződik el a termálvíztől, kibírja a tengerparti nyaralást és évek múltával is pont ugyanolyan szépen fog ragyogni, mint újkorában. Ezen ismert tulajdonságoknak köszönhetően a nemesacélból egyedi mintákat, különleges formavilágú, fiatalos és modern ékszereket készítenek.

Legjobb minőségű orvosi acél, orvosi fém, nemesacél 316 L jelölésű . Miért  nemesacél gyűrűt válasszuk. Olcsóbb mint bármelyik nemesfém (arany, ezüst). Tartós mert acélból készült, akár egy életen át is kitartanak és nem deformálódnak el. Nem feketedik mint az ezüst, akár gyógyvizes medencébe is mehetünk vele. Allergiamentes, nem okoz bőr irritációt. Sok esetben szebb mint az ezüst, sokan fehér aranynak nézik. Nagyon népszerű trendi ékszer.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés