Páros gyűrűk 

Páros nemesacél karikagyűrű kínálatunk egyedi kollekciójában biztosan nem fogsz csalódni.  Találjátok meg a tökéletes nemesacél karikagyűrű párost nálunk! Nemesacélból, illetve titániumból készült egyedi formavilágú páros gyűrűink nem csak szépek, hanem kiváló minőségűek és tartósak is! Nemesacél karikagyűrűink válogatott minőségű ékszerek, hiszen úgy terveztük, hogy viselőjének gyűrűsujját egy életen át ékesítse. Ezért fontos ,hogy olyan páros ékszert találjatok, ami mind két fél számára ideális és hosszú évek múlva is megelégedéssel és boldogsággal tekinthettek rá. Válogass a folyamatosan bővülő és megújuló egyedi, exkluzív nemesacél karikagyűrű kollekciónkból elérhető áron, és találd meg az életre szóló kedvenced. Elbizonytalanodtál, hogy mekkora gyűrűre van szükségetek? Töltsd le, majd nyomtasd ki ingyenes gyűrűmérő eszközünket, amely nagy segítségedre lesz a választásban. Kedvező árakkal, gyors szállítással és folyamatosan bővülő készlettel várunk. 

Miért válassz nemesacél páros gyűrűt?

✅ Modern viselet ✅ Kevésbé kopik, karcolódik ✅ Fémallergiában szenvedők is viselhetik ✅ Gyönyörű színe van ✅ Egyedi dizájn, amit az ötvösök is megirigyelnek.

Néhány évvel ezelőtt még sokak számára furcsa és érthetetlen volt a nemesacélból készített ékszerek, de ma már senki nem kérdőjelezi meg ennek a tökéletes alapanyagnak ékszerként való felhasználását. Akár karikagyűrű, nyaklánc, karlánc, fülbevaló mindenhez tökéletes.  Megmunkálása jóval időigényesebb, illetve magasabb technológiai kihívás elé állítja az ötvöst, ezért a legtöbben nem is foglalkoznak ezzel a nagyszerű fémmel. Rengeteg lehetőség rejlik egy olyan alapanyagban, mint a nemesacél vagy más néven orvosi fém. Nehezen deformálódik, tartósabb mint a nemesfémek, például az arany vagy ezüst. Keménységének köszönhetően nehezen sérül. Számtalanszor olvashattuk, hogy rendkívül kemény és ellenálló, és ráadásul, hogy hipoallergén tulajdonságainak köszönhetően bárki, még fémallergiában szenvedők is bátran viselhetik. Más nemesfémekkel szemben a nemesacél nem színeződik el a termálvíztől, kibírja a tengerparti nyaralást és évek múltával is pont ugyanolyan szépen fog ragyogni, mint újkorában. Ezen ismert tulajdonságoknak köszönhetően a nemesacélból egyedi mintákat, különleges formavilágú, fiatalos és modern ékszereket készítenek.

Legjobb minőségű orvosi acél, orvosi fém, nemesacél 316 L jelölésű . Miért  nemesacél gyűrűt válasszuk. Olcsóbb mint bármelyik nemesfém (arany, ezüst). Tartós mert acélból készült, akár egy életen át is kitartanak és nem deformálódnak el. Nem feketedik mint az ezüst, akár gyógyvizes medencébe is mehetünk vele. Allergiamentes, nem okoz bőr irritációt. Sok esetben szebb mint az ezüst, sokan fehér aranynak nézik. Nagyon népszerű trendi ékszer.

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés