Ékszer Viselési Tippek

Ékszer Viselési Tippek

Ékszer: a figyelemfelkeltés, a női szépség kihangsúlyozásának egyik legősibb módja


 

Semmi nem csal olyan könnyen mosolyt az arcunkra, mint egy csillogó gyűrű, csilingelő fülbevaló vagy egy elbűvölő szépségű nyaklánc. Legyen kicsi vagy nagy, nemesfém vagy bizsu, díszes vagy egyszerű: az ékszereknek bizonyítottan lélekvidító hatásuk van. Tükrözik egyéniségünket, kiegészítik megjelenésünket, kiemelik szépségünket. A színes bizsu karkötők, csillogó kristályos fülbevalók, trendi statement nyakláncok feldobják még a legegyszerűbb öltözéket is.

 

 

Mutasd meg saját stílusod!

Az ékszer egy nagyon személyes dolog, stílusod visszatükröződése. Sokan el se mennek otthonról gyűrű, nyaklánc, karkötő, fülbevaló nélkül, míg másoknak egy egyszerű darab is elég. Sok nő szereti a vastag, feltűnő karpereceket, nyakláncokat, hatalmas fülbevalókat, míg más csak egy brossal dobja fel öltözékét. Nem számít, melyiket részesíted előnyben, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, és biztosan örömöd leled majd bennük.

 

 

Legyél sikkes, olcsón!

A csillogás egy izgalmas módja a feltűnésnek. Azonban tudni kell, mikor elég. Picit vegyél vissza a csillogó darabokból, ha a ruhádon egyébként is sok díszítés van! Egy fodros blúz szép lehet egy vékony, elegáns lánccal, de egy feltűnő, vastag nyakékkel nem biztos, hogy harmonikus lesz az összhatás.

Nem kell mindig drága arany, ezüst ékszereket viselned. A bizsu és nemesacél darabok is káprázatos megjelenést kölcsönöznek. A lényeg, hogy harmonizáljon stílusoddal és megjelenéseddel!

 

 

Vigyél életet öltözékedbe csodás nyakláncokkal!


 

3 nyakláncviselési szabály:

  1. • Csak rétegesen! Több, különböző formájú és hosszúságú nyaklánc nagyon dekoratív tud lenni. Azért ne ess túlzásba! ;)
  2. • Egy széles, rövid Choker nyaklánc, vagy díszes statement nyakék garantáltan felkelti a figyelmet, ugyanakkor el is tereli a többi ékszeredről.
  3. • A mély kivágású ruhadarabok kiemelik a csillogó ékszereket. Hasonló eredményt érhetsz el egy egyszínű blúz, és egy kristályos medál párosításával

 

 

 

 

Arckeretezés fülbevalóval

Akár az egyszerű pötty fülbevalókat, akár a feltűnő, nagyobb darabokat szereted, a fülbevalók pozitív hatással vannak megjelenésedre. Mindenkinek, akivel kommunikálsz, közvetlen látóterébe esnek, így nagyon figyelemfelkeltőek lehetnek.

 

 

A fülbevalók 3 fajtája

A kis bedugós fülbevaló kitűnő, ha egy csöppnyi ragyogást szeretnél, és nem szereted a feltűnést. A cirkónia köves, Swarovski kristályos, illetve gyönggyel díszített darabok tökéletesek, és szinte minden öltözékhez illenek. A Chandelier függők meglehetősen feltűnőek. Ügyelj ezen nagyszerű ékszereknek használatára: passzoljon a nyakláncodhoz, brossodhoz vagy karperecedhez. A beakasztós darabok általában bájos eleganciát sugallnak, kiváltképp ha kristállyal, gyönggyel vannak díszítve.

 

 

Emeld ki kezed szépségét ragyogó gyűrűkkel!


 

Nem kell milliomosnak lenned ahhoz, hogy kényeztesd magad egy szemet gyönyörködtető gyűrűvel. A legegyszerűbb bizsu daraboktól, a csillogó kristályokkal díszített aranyozott gyűrűkön át, a tartós és ellenálló nemesacélból készült darabokig, mindenféle igényt kielégítő stílusban és árkategóriában kaphatóak.

 

A gyűrűviselés 4 szabálya:

  • • Egy  feltűnő, statement stílusú gyűrű ideális választás lehet koktél ruhához, de nyugodtan próbáld ki nappalra is, alap öltözékhez.
  • • Rakd egymásra őket! A megfelelő rétegezéshez olyan darabokat válassz, melyeknek lapos élük van, illetve egyetlen kővel vannak díszítve, és el lehet forgatni őket, hogy illeszkedjenek egymáshoz.
  • • Ne húzz gyűrűt minden ujjadra! Egy kézen egy felékesített ujj mutat a legjobban (főként a koktél darabokból), de legfeljebb kettő, ha szereted halmozni.
  • • Ha figyelemfelkeltő, feltűnő gyűrűt viselsz, ne feledd, hogy az emberek tekintete a kézfejedre terelődik – ami azt is jelenti, hogy körmeidnek megfelelően ápoltaknak kell lenniük!
 
 
 

Dobd fel megjelenésed divatos karkötőkkel és karperecekkel!


 

A karkötők lehetnek egzotikusak, különlegesek, egyszerűek vagy éppen izgalmasak. Halmozhatod őket, vagy választhatsz egy széles karperecet, illetve olyat, amely charmokkal van díszítve – ez tükrözi személyes stílusodat.

Próbáld ki őket egymásra halmozva. Az egymásra rakott karperecek – különösen a különböző méretű arany, ezüst darabok – igazi pörgést adnak stílusodnak. Az anyagok keverése jól mutat, amikor több karkötőt viselsz, de korlátozd egy vagy két típusra.
Egy széles karperec igazán karakteres megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Hogy karkötődet mindenki megcsodálhassa, viseld rövid felsőkhöz, vagy hajtsd fel pulóvered ujját, hogy érvényesülhessen ékszered.

 

 

Brosstűk: régimódi ragyogás

Azt hihetnéd, hogy a brossok divatjamúlt, régimódi ékszerek, azonban egy elbűvölő tű feldobja a legegyszerűbb ruhákat is.

 

 

3 ötlet a brossokhoz:

  • • Tűzd őket férfias ruhadarabokra: blézerre, gombolásra, hogy ezzel nőiessé tedd.
  • • A kisebb darabok érdekessé tehetők csoportosan hordva. Azonos típusúakat válassz – pl. mindegyik legyen „deco” stílusú.
  • • Tedd őket szokatlan helyekre! Egy brosst nem csak kabátra, blézerre lehet tűzni. Próbáld ki a ruhád derekán, tűzd össze vele a sálad vagy a kardigánod!
Közzétéve: 2014-09-19   Ékszer Blog Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés