Ezüst nyaklánc a tökéletes ajándék!

Ezüst nyaklánc a tökéletes ajándék!

Az elmúlt évtizedekben a sterling ezüst rendkívül népszerűvé vált az ékszer piacon. Olyannyira, hogy az ezüst újjáéledése az egyik legnagyobb trend az ékszer divatban. 

Stílusos, izgalmas választék, vonzó árfekvéssel kombinálva.

Ha esetleg nem lenne még ezüst ékszered, ideje beszerezned egy szép medált vagy nyakláncot, ami garantáltan feldobja hétköznapi outfited.

Ne felejtkezz meg arról sem, hogy a választott nyaklánc megfelelő vastagságú és hosszúságú legyen.

• Fogj egy mérőszalagot, és mérd meg a távolságot az álltól a hajtövekig.
Használd ezt a távolságot lefelé haladva, az álltól a mellkasig.
Ez lesz az egyensúlyi pont az arcformádhoz, ezen a helyen tökéletesen fog mutatni egy medál, de nyakkivágáshoz is ideális.

A legjobb alkalom?

Az alkalomhoz illő ékszer kiválasztása nem mindig könnyű feladat.
Az ezüstből készült medálok általában finom, precíz kidolgozásúak, kisebb méretűek. Lehetnek teljesen egyszerűek, vagy egészen bonyolult, áttört mintázatúak, csillogó kristályokkal, kövekkel, és gyöngyökkel díszítettek. Ezekkel a filigrán ezüst medálokkal és fülbevalókkal nehéz melléfogni, hétköznapokra és jeles eseményekre is tökéletes választás. A rendkívül széles stílusválasztéknak köszönhetően pedig bármely korosztály szívesen viseli, nemesfém révén a fémallergiában szenvedők is hordhatják (vannak kivételek!) így mindig nagyszerű ajándék az ezüst ékszer.

Sportoláshoz, strandra és vadabb bulikra nem ajánlott viseletük, hiszen az ezüst ékszer sérülékeny, a láncok általában vékonyak, szakadásra hajlamosak, könnyen előfordulhat, hogy véletlenül belekapunk, és elszakítjuk.

Ha szeretnéd hangsúlyozni dekoltázsodat válassz nagy méretű, színes, feltűnő medált/nyakláncot, amely akaratlanul is vonzza a tekinteteket. A többsoros, illetve különböző hosszúságú láncok, illetve medálos nyakláncok viselete pedig nem csak rendkívül stílusos, de nagyon divatos is.

Színek kombinálása

Ha szeretsz kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, az arany/aranyszínű és ezüst ékszerek kombinálásával izgalmas, stílusos megjelenést érhetsz el.
Ugyanakkor figyelj oda arra, hogy míg a többsoros arany-ezüst karkötő vagy nyaklánc, kéttónusú gyűrű és fülbevaló esetében harmonikus lehet ez a színvariáció, nem biztos, hogy egy feltűnő arany nyaklánc jól mutat egy ezüst fülbevalóval, illetve fordítva.


Tisztítás és tárolás

Az ezüst nyakláncokat lehetőleg fektetve tárold, légmentesen lezárt, száraz helyen. Figyelj oda rá, hogy a lánc ne gubancolódjon össze, mert egy vékony ezüst láncot nagyon nehéz kibontani, anélkül, hogy sérülne vagy elszakadna.
Ha szeretnéd, hogy ezüst ékszered minél tovább megőrizze eredeti fényét és csillogását, időnként töröld át őket ezüsttisztító folyadékkal, vagy alkalmazd a jól bevált házi módszereket, amelyhez itt egy kis segítség.

Közzétéve: 2018-11-23   Ékszer Sziget Webáruház Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés