Ezüst ékszer kollekció 2019

Ezüst ékszer kollekció 2019


Ismerd meg ezüst ékszer kínálatunkat!

Legújabb, 2019-es ezüst ékszereink követik a mostani divatot. Vékony, minimál stílusú, állatmotívumokkal, spirituális, illetve egyszerű, geometrikus formákkal díszített csajos karláncok és nyakláncok közül válogathatsz elérhető áron. Népszerű darabok az angyalszárny, infinity és madár motívumos, illetve a gravírozható felületű charmos ékszerek.
A türkizkék színű opál kővel ékesített ékszereink pedig igazi nyári, tengerparti hangulatot idéznek.
Ezüst gyűrű kollekciónk legtöbbje gyönyörű, csillogó cirkóna kövekkel díszített, elegáns és kifinomult darabok.
Mit lehet tudni az ezüst ékszerekről?

Az ékszer kereskedelemben sokféle nemesfém kerül felhasználásra, de az ezüst mindig egy klasszikus és népszerű
alapanyag lesz, hiszen:


  • Az ezüst ékszer tartós:

Az ezüst ékszerek manapság általában 925 sterling ezüstből készülnek, ami azt jelenti, hogy az ötvözet 92,5% ezüstből, 7,5%-ban más (általában réz) fémből áll. Az ezüstöt azért ötvözik, hogy tartósabb legyen, mert a 100% tisztaságú fém nagyon puha és károsodásra hajlamos. Az ezüst ékszereket általában ródium bevonattal látják el ( a fehéraranyhoz hasonlóan), hogy ellenállóbb és egységesebb, ragyogóbb színű legyen.
Az ezüst ékszer reagál a levegő szulfidjaira, így idővel a legfinomabb darab is elszíneződik.
Ez az elszíneződés viszont könnyen eltávolítható házilag is!
Óvjuk a vegyszerektől és a termálvíztől, az extrém igénybevételtől, és tároljuk ékszerdobozban.


  • Széles a választék

Az ezüst ékszerek sokféle stílusban megtalálhatóak, így minden korosztály megtalálja a számára tökéletes darabot. Izgalmas és egyedi kombinációkat lehet elérni a különböző textúrák és díszítőelemek variációjával.
Népszerűek a rozé arannyal és 18 karátos sárgaarannyal bevont ékszerek, illetve a Swarovski kristályokkal, cirkónia kövekkel és a gyönyörű, különleges színvilágú opálkövekkel díszített darabok.
A gyöngyökkel, kristályokkal ékesített ezüst ékszer pedig kifinomult eleganciát sugároz.


ezüst ékszer 2019



  • Sosem megy ki a divatból

A divat változik, az ezüst ékszer pedig nagyon jól alkalmazkodik. Az ékszer kínálat a klasszikus, kifinomult stílustól a divatos, feltűnő és csillogó darabokig terjed. A nap bármely szakaszában és bármely alkalomból viselhetjük, hiszen minden ruhadarabot képes feldobni.
A fekete, a fehér és a szürke különböző árnyalatai különösen jól mutatnak az ezüsttel: egy ezüst karperec, fülbevaló vagy nyaklánc feldobja a megszokott, klasszikus irodai outfitet.
Estére, és különleges alkalmakra a kristályos, színes darabok garantálják a ragyogó megjelenést.


  • Tökéletes ajándék minden korosztálynak

Az ezüst ékszer minden alkalomra tökéletes ajándék. Legyen szó névnapról, születésnapról, évfordulóról vagy karácsonyi meglepetésről. Gravírozással (például egy személyes üzenettel, névvel vagy dátummal) igazán egyedivé varázsolhatjuk a választott darabot. Ha nem ismerjük igazán a megajándékozandó fél ízlését, egy ezüst fülbevalóval vagy medállal nehéz melléfogni - ezeknek szinte minden hölgy örül.


Közzétéve: 2019-04-10 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés