5 nyaklánc trend 2019-ben

5 nyaklánc trend 2019-ben


Fél évig tartó kabátba és sálba burkolózás után végre eljött az idő, hogy újra érezzük bőrünkön a nyári nap melegét. Ideje hát felfrissíteni a nyaklánc és ékszer kollekciónkat, melyek remekül kiegészítik és feldobják nyári megjelenésünket. Követtük Instagramon a 2019-es trendeket és kiválasztottuk az 5 legnépszerűbb nyaklánc stílust.
Bár sok hasonlóságot mutat a tavalyi divattal, azért akadnak újdonságok is bőven.



1. Kagyló

A kagyló formák, illetve a természetes kagylóból készült medálok, charmok és gyöngyök az idei nyár nagy kedvencei. Lehetnek klasszikus, kagyló formájúak vagy csiga alakúak, a tengerpart csodálatos hangulatát idézik. A tengeri csillag szintén népszerű nyári motívum.

2. Charm

A charmokkal, medálokkal díszített nyakláncok igazán nőiesek és stílusosak. A többsoros, többféle charmmal díszített darabok bármilyen outfitet feldobnak, de variálhatod a különböző nyakláncokat is egymással, akár az ezüst és aranyt színeket kombinálva, színes medálokkal és charmokkal díszítve.

3. Gyöngyök

A különböző formájú és anyagú színes gyöngyökből készült, illetve gyöngyökkel díszített ékszerek tökéletesen feldobják a tavaszi és a nyári ruhákat, igazi romantikus darabok.
A gyöngy nagyon nőies és elegáns viselet, de extravagáns, különleges kreációk egyaránt készíthetőek belőle.

4. Vastag láncok

Továbbra is hódítanak a vastag láncszemes, ún. chunky nyakláncok. Általában arany színben kaphatóak, de a színes változatok is nagyon népszerűek. Nem kifejezetten nőies darabok, de a megfelelő ruhákkal kombinálva izgalmas, stílusos megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

5. Pénzérme

A nyár új slágere a pénzérmét ábrázoló medál, fülbevaló vagy charm. Természetesen nem kell aranyból készülnie, de az aranyszín kétségkívül jól áll az érméknek és nekünk, nőknek is :)  



TIPP: Válassz olyan minőségi, divatos nyakláncot, amely nem csak egy nyárra szól.
KATTINTS és nézd meg nemesacél nyaklánc kollekciónkat

Közzétéve: 2019-06-18 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés