Miért válassz nemesacél fülbevalót?

Miért válassz nemesacél fülbevalót?



Problémáid vannak a bizsu fülbevalókkal? Gyakori, hogy a füled bepirosodik, viszket és ég az ékszerektől? Valószínűleg ezek a fülbevalók nikkelt tartalmaznak, ami a fémallergia egyik leggyakoribb kiváltó oka.
A nikkel sok fémötvözetben megtalálható, általában még a fehérarany is tartalmazza.


Nemesacél fülbevalók az érzékeny bőrre

A sebészeti rozsdamentes acélt, vagyis orvosi fémet (316L nemesacél), ahogy azt neve is sugallja, az orvostudományban is használják (például protézisek készülnek belőle). Kis mennyiségben tartalmaz ugyan nikkelt, de alacsony széntartalma miatt olyan szoros kötődést hoz létre a nikkellel, hogy az nem jut ki az ékszerből és érintkezik a bőrrel. Ezért a legtöbb nikkel-allergiás ember viselheti a 316L nemesacélból készült ékszereket. Csak szélsőséges esetekben válthat ki allergiát.





Szeretnél olyan fülbevalót, ami tartós, szép, ára mégis kedvező?


A sebészi acélból készült fülbevalók ellenállnak a rozsdának és az elszíneződésnek. Fényesre polírozva ezüstszerűen csillog és ellenáll a karcolásoknak. A nemesacél ezért az egyik legtartósabb ékszer alapanyag, ára pedig nagyon kedvező, így szinte bárki megengedheti magának. A sebészeti acélból készült ékszerek időtállóak és csak alkalmi tisztítást igényelnek.



Stílus & modern design


Népszerűségének köszönhetően egyre szélesebb a forma és stílusválaszték. Kaphatóak klasszikus, stekkeres darabok, karika fülbevalók, elegáns kivitelezésű vagy feltűnő, nagyobb darabok is.
Nem csak acél színben, hanem aranyozott, rozé aranyozott színben is elérhetőek, férfiak körében pedig a fekete, kék bevonatú, illetve bőrrel vagy kaucsukkal kombinált darabok is nagyon népszerűek.

KATTINTS és nézd meg nemesacél fülbevaló választékunkat


Közzétéve: 2019-09-04 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés