Különleges karikagyűrű, ami neked is tetszene

Különleges karikagyűrű, ami neked is tetszene

Valami igazán egyedi és különleges karikagyűrűt keresel az esküvődre?
Sokféle alapanyag és díszítőelem közül válogathatsz, de kétségkívül a meteorit felhasználásával készült darabok a legkülönlegesebbek egyike, igazi kuriózum.

A meteorit nagyon ritka, éppen ezért nehéz meteorittal díszített ékszert találni. Ha végül rálelünk a rég keresett darabra, honnan tudhatjuk, hogy eredeti meteoritot tartalmaz és nem csak hamisítványt?

 

1, Tanúsítvány

Ha az ékszer valódi meteorit felhasználásával készült, a kereskedőnek erről hiteles tanúsítvánnyal kell rendelkeznie, melyből annak is ki kell derülnie, honnan származik az anyag. Természetesen a gyanúsan alacsony ár szintén kételkedésre adhat okot.

 

2,  Mágnesesség

Egy mágneses ellenőrzés segítségével gyorsan megállapítható, hogy valódi-e a meteorit. Mivel a meteorit szinte minden esetben tartalmaz vasat, ezért vonzódik a mágneshez. Ha a "meteoritot" nem vonzza a mágnes, akkor nagyon valószínű, hogy hamisítvánnyal van dolgunk.

 

3, Rozsdásodás

Mivel a meteorit vas alapú anyag, könnyen rozsdásodik. Speciális eljárással az ékszerekben található meteorit rozsdásodása elkerülhető vagy késleltethető, ám az igazi meteorit nagy része megrozsdásodik az idő múlásával. A jó hír az, hogy megakadályozhatjuk a rozsdásodást. Az újramaratás kiküszöböli a rozsdát és újra láthatóvá teszi a különleges meteorit mintázatot.

4, Az erős savak roncsolják

A meteorit nem ellenálló az olyan erős savakkal szemben, mint a sósav, salétromsav és kénsav. Természetesen az ékszer reakciójának ezekre való tesztelése roncsolja az anyagot, ezért javasolt, hogy az előzőekben említett módszerek használatával ellenőrizd először az eredetiséget. Ha ékszereid véletlenszerűen érintkeznek valamelyik felsorolt ​​erős savval, de mégsem károsítják, akkor valószínűleg nem valódi meteorit.

Habár a meteorit felhasználásával készített ékszerek tényleg nagyon egyediek és különlegesek, áruk ennek megfelelően meglehetősen borsos, beszerzése pedig hosszadalmas lehet.

Ha szeretnél különleges, időtálló, mégis kedvező áru ékszert vásárolni, tekintsd meg nemesacél és titánium jegygyűrű kínálatunkat!


Ez a pár hihetetlenül szerencsés, hiszen az általuk talált meteoritot használták fel gyűrűjükhöz - olvasd el a cikket

Közzétéve: 2019-12-20 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés