Csodás esküvői hajdíszek minden frizurához

Csodás esküvői hajdíszek minden frizurához




A legjobb dolog a hajdíszben, hogy remekül feldobja minden menyasszony megjelenését, különösen jól mutatnak a megfelelő ékszerekkel kombinálva. Akár bohém, modern vagy hagyományos ara vagy, a hajkiegészítők olyan ékszerek, amikről nem szabad elfelejtkezni, hiszen a menyasszonyi frizura ékei.

A klasszikus stílus hívei számára egy ízléses fejpánt, hajfésű vagy tiara, gyöngyökkel-kristályokkal örök és elegáns, remekül illik mindenféle fátyolhoz. Ha mégis valami másra vágysz, akkor válassz a hajtűk, a hajlítható hajszőlők vagy a virágokkal, ágmotívumokkal, levelekkel ellátott fejdíszek közül. A kristályos, gyöngyös, virágos hajdíszek tökéletesen mutatnak a romantikus, klasszikus stílust kedvelő menyasszonyok hajában, míg az aranyozott és a letisztult formavilágú darabok a modern és minimalista ízlésnek felelnek meg.

 

Esküvői hajfésű

 A hajfésűk messze a legnépszerűbb hajdíszek a menyasszonyok között. Általában kristályokkal, gyöngyökkel vagy virágokkal díszítettek, de a sokféle stílus közül könnyen lehet olyan darabot találni, ami illeszkedik a ruha stílusához és az ara személyiségéhez. A fésűt tűzhetjük kontyba, de oldalra fésült hajban is jól mutat.





Tiarák és hajpántok

A fejpánt vagy tiara stílustól függően  romantikus, klasszikus és/vagy  királynői megjelenést biztosít viselőjének. A fejpántok és a diadémok minden frizurát gyönyörűen megkoronáznak. Kiengedett hajhoz, kontyhoz, fonott hajhoz egyaránt varázslatosan mutatnak.



Hajvirágok

Nincs is romantikusabb, mint egy gyönyörű menyasszonyi hajvirág. Ha a természetes stílus híve vagy, válassz egy egyszerű és szolid hajvirágot, amely tökéletes kiegészítője lehet egy laza kerti vagy háztáji esküvőnek. Az elegáns, lenyűgöző megjelenés érdekében válassz egy csillogó, díszes és feltűnő darabot.



Hajtűk

Aki a finom elegancia és mértékletesség híve, annak tökéletes választás lehet a hajtű(k) vagy hajcsat. Legjobban a kontyban vagy félig feltűzött frizurában mutatnak, de egy kis kreativitással szinte minden hajviselet feldobható vele.

 

Hajdrótok

A menyasszonyi hajkiegészítők legújabb trendje a szuper romantikus és sokoldalú hajdrót. Tökéletes választás a romantikus, elegáns vagy boho megjelenéshez. A hajdrótok különböző formákba hajlíthatók és alakíthatók a frizurák hangsúlyozásához. Körbecsavarható a hajfonaton, a menyasszonyi konty köré, a fej tetején egy hajpántként, vagy a bohém megjelenés érdekében viselhető akár a homlokon is.

 

Tekintsd meg csodaszép, elegáns hajdíszeinket és válaszd ki a kedvenced




Közzétéve: 2021-01-12 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés