A legnépszerűbb Valentin napi ékszerek

A legnépszerűbb Valentin napi ékszerek

A Valentin nap a szerelemről és a szeretetről szól, manapság pedig egyre több szerelmes pár szereti megajándékozni egymást ezen a napon.  Kedvesünket mindig öröm meglepni egy szívből jövő ajándékkal, de mit "szokás" ilyenkor adni? Azoknak, akiknek fejtörést okoz a Valentin napi ajándék beszerzése, van egy remek javaslatunk. Ez pedig az ékszer.

Ahogy azt már egy cikkünkben részletesen megírtuk, az ékszer minden alkalomra tökéletes ajándék. Legyen szó  egy gyémánt eljegyzésű gyűrűről, amelyre már lehet, hogy régóta gyűjtünk, vagy egy szép bizsu darabról, amellyel kedvesünk hétköznapjait szeretnénk színesebbé tenni - Ékszerekből sosem lehet elég, ezért is olyan közkedvelt kiegészítő.

Ha egy számunkra fontos és különleges személynek keresünk meglepetést és szeretnénk ha nem csak különleges lenne az ajándék, hanem személyes és tartós is, akkor a páros ékszer tökéletes választás lehet. A páros ékszerekből sugárzik a harmónia és az egység, férfiak és nők számára is ideális ajándékötlet.


Ezek a legnépszerűbb ékszerek Valentin napra:

 

1. Páros karkötő szettek


Ezek a karkötő párok általában nemesacélból készülnek, így tartósak és mutatósak. Stílusban egyformák vagy nagyon hasonlóak, de a női pár kisebb/vékonyabb mint a férfi és a bevonat színe is általában eltérő vagy kristályokkal díszített. Az egyik legnépszerűbb színkombináció a fekete-rozé arany szín.
Vannak olyan darabok, amelyekre romantikus szöveg van gravírozva és olyanok, amelyekre mi magunk gravíroztathatunk egyedi szöveget, hogy az ajándék még különlegesebb és személyesebb legyen.

2. Páros nyaklánc szettek

A páros medál szintén egy nagyon személyes és romantikus ajándék. Legnépszerűbb darabok a kettétörhető szív alakú és gyűrűs medálok, de számtalan formában és stílusban elérhetőek. Romantikus gravírozott szöveggel, kristályokkal díszítve vagy modern, divatos kivitelben, egy dologban azonban egyformák: tökéletesen illenek egymáshoz! 

    

3. Páros karikagyűrűk

Páros gyűrűk alatt nem csak a klasszikus, esküvői arany jegygyűrűk értendők! Csodaszép karikagyűrűk készülhetnek nemesacélból vagy más ötvözetekből is, akár alkalmi viseletre is. Valentin napra vagy évfordulóra is szívet melengető ajándék egy szép, egymással tökéletesen harmonizáló karikagyűrű páros, amely a két társ összetartozását hivatott kifejezni.

 

4. Szív díszes ékszerek   

Egy szív alakú, vagy szívvel díszített ékszer többet mond minden szónál és mindig van helye az ékszerdobozban. A választék rendkívül széles és színes, nehéz választani a szebbnél szebb darabok közül, viszont egy szív fülbevalóval vagy medállal szinte lehetetlen melléfogni.
Az üzenete pedig egyértelmű: szeretettel, szívből adjuk!

Közzétéve: 2021-01-19 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés