Vásárlói vélemények ( 237 )
(4,9/5)

Írta: Miklós-Kozma Ilona,
Miklós-Kozma Ilona
Többször rendeltem már, elégedett vagyok a termékekkel! Gyors a szállítás, méretek cseréje ...
18-06-2023

Vásárlói vélemények

Visszajelzésed sikeresen elküldted a csapatunknak. Köszönjük!
Értékeld a vásárolt terméket
Írd meg a véleményed / tapasztalatod
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
237 Vásárlói vélemények -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
Sebestyén Ingrid A minőség és a kivitelezés is pontosan olyan amit vártunk. A méret hiány ami egy kis problémát okoz, de amúgy teljesen elégedett vagyok.
Admin:
Tisztelt Sebestyén Ingrid, Köszönjük pozitív visszajelzését! Üdvözlettel: ÉkszerSziget
Szerző: (4/5
26-04-2021
Nezvál Béla Minden a legnagyobb rendben volt, kiválasztás-méretezés-megrendelés logikus, egyszerű; szállítás precíz. Furcsállom viszont, hogy 70 éves létemre rohadt egyszerűen letegeznek ismeretlen emberek az értékelésre felszólítva !!! Gyanítom, hogy kb. feleannyi idősek mint én, egymás között úgy értekeznek, ahogy eltűrik egymástól, de én KISZOLGÁLTATVA mindenféle leveleknek rosszul tűröm a tegezést !
Admin:
Tisztelt Nezvál Úr! Köszönjük visszajelzését és észrevételeit. Sajnáljuk, hogy rosszul érintette Önt véleménykérő levelünk tegező stílusa, véleményét továbbítottuk az illetékes kolléga felé. Üdvözlettel: ÉkszerSziget
Szerző: (4/5
08-10-2020
Győrvári Noémi Gyors kiszállítás, megfelelő termék.
Admin:
Kedves Noémi, Köszönjük, hogy értékelésével segítette munkánkat! Üdvözlettel: ÉkszerSziget
Szerző: (4/5
02-09-2020
T. Csenge A megrendelés könnyen és gyorsan megy a webáruházon keresztül.
Admin:
Köszönjük!
Szerző: (4/5
28-08-2020
Kuhn Richard . A mai napon álltam el a vásárlástól, élve a 14 napos elállási jogommal. Az eddigi ügyintézés és tájékoztatás körrekt volt, most elválik milyen lesz a folytatás. Az elállás oka (bár ezt nem kell indokolni) az volt, hogy "életben" csalódást keltett az ékszer. Egyrészt a fotók nem valós méretűek, így megtévesztők), másrész szerintem photoshoppoltak, mert a színek, a csillogás a valóságban mérsékeltebbek. Az ellállási folyamat végén beszámolok még a webshop ügykezeléséról... Visszaküldött termékkel kapcsolatos korrekt, gyors ügyintézésük példaértékű. Viszont a vásárlás után már írtam egy bejegyzést itt, akkor 3 csillagra értékeltem a boltot, de megígértem, hogy a termék visszaküldése után újra értékelem az üzletet. Ezt az értékelést nem engedték megjelenni, mintha nem is írtam volna. Ezért most 5 csillag helyett csak 4-et tudok adni, mert ez nem korrekt. A rosszat és a jót, - a vevők érdekében, - egyaránt meg kell jelentetni. Így könnyű 4,9 csillagot elérni! Csak nem tisztességes.
Admin:
Kedves Richard, A kép a termék méretének megfelelő, de mivel mobilon, tableten, számítógépen más-más felbontású képet lát, így nehéz valós méretben visszaadni. (Azért van az, hogy a személyautók képe pont akkora, mint egy játékautóé, de egy lakásról készült kép sem valós méretű... a termékek leírását érdemes elolvasni, mert ott részletesen megtalálja a termék tulajdonságait a méretekkel együtt) A visszaküldött termék árát és postaköltségét maradéktalanul visszatérítettük,így nem nagyon értem a csillagokkal való fukarkodását... :) Mivel egy vásárláshoz egy értékelés tartozhat, így két értékelése összevonva jelent meg, de nyilván ez elkerülte a figyelmét. További minden jót kívánva; Ékszer Sziget Webáruház
Szerző: (4/5
19-08-2020
Regisztrált vásárló

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés