Tippek karikagyűrű vásárlásához

Tippek karikagyűrű vásárlásához

Az esküvő minden apró részlete nagyon fontos, de a választott karikagyűrűt ideális esetben egy életen át viseljük, vagy őrizzük értékes emléktárgyként. A tökéletes gyűrűk kiválasztása pedig nem könnyű feladat, főleg, hogy manapság hatalmas a választék, mind stílusban, mind árban.
Érdemes ezért nem az utolsó pillanatra hagyni a gyűrű vásárlást.


Melyek vajon a legfontosabb szempontok karikagyűrű vásárlás esetén?

1. Anyag és ár

A hagyományos arany gyűrűk nagyon szépek, ugyanakkor áruk is igencsak borsos. Szeretnél gyönyörű, tartós, ám kedvezőbb áru megoldást? Ha nem ragaszkodsz a nemesfémhez, vagy anyagi helyzeted nem teszi ezt lehetővé, akkor nagyszerű választás lehet számodra a nemesacél, titánium vagy tungsten karikagyűrű! Ezek olyan, egyedülállóan kemény fémötvözetek, amelyek rendkívül tartósak és karcállóak, nem színeződnek el és teljes mértékig antiallergének. Csodás dizájnú jegygyűrűk készülnek belőlük, ránézésre szinte meg sem lehet különböztetni arany társaiktól.
Áruk pedig hihetetlenül kedvező!

 

2. Design

2018 egyik nagy trendje a többtónusú karikagyűrű. A befejezés lehet magas fényű vagy klasszikus, polírozott, matt vagy szatén, valamint enyhén texturált, szálcsiszolt felületű. Ezek kombinációjával lenyűgöző, különleges kialakítású ékszerek készülnek.
Néhány esküvői gyűrű három sávos dizájnt használ. Ezt úgy érik el, hogy a karikagyűrűt elkülönítik három különálló szalagszakaszra. Gyakori kombináció, hogy a középső sáv felülete magas fényű, a két külső sáv pedig matt kivitelezésű. Természetesen ennek az ellenkezője is használható, illetve az ezüst, arany és rozé arany színek variációja is rendkívül népszerű.
A másik gyakori kivitelezési megoldás, hogy a gyűrű két részre van osztva, a színek pedig gyönyörű vizuális kontrasztot alkotnak egymással, (pl. arany-ezüst szín)
Ezek a multi-finish jegygyűrű formatervek nem csak káprázatosan szép összhatást kölcsönöznek, hanem egy texturáltabb, egyedibb megjelenést adnak a gyűrűnek.

 

 Karikagyűrű dizájnok

 

 

3. Szimbolikus tartalom

A jegygyűrű egy szimbólum, az összetartozás jelképe. Mindenkinek ismerős a megható pillanat, amikor a menyasszony és a vőlegény felhúzza egymás ujjára a gyűrűt, ezzel pedig örök hűséget fogadnak, az ékszert pedig büszkén viselik, jelezve a külvilág felé is összetartozásukat.
A stílusban összeillő dizájn tökéletes az egység kifejezésére, a gravírozott feliratok pedig (pl. dátum) még különlegesebbé teszik.

 

nemesacél karikagyűrű

 

 

4. Méret és kényelem

A megfelelő méretű karikagyűrű kiválasztása bizony nem egyszerű. Ha nem ismerjük a méretünket (vagy párunkét) gyűrűmérő eszközök segítségével jól meg lehet saccolni a méretet, de természetesen még így is megtörténhet, hogy rosszul választunk. Ténylegesen a próba során derül ki, hogy minden szempontból megfelel-e igényeinknek a választott ékszer. Azon kívül, hogy egy gyűrű akkor kényelmes, ha pont ideális a mérete, a kialakítása is nagyon fontos. Manapság a gyűrűk belseje kissé domború felületű, ún. comfort fit kialakítású, amely kényelmes viseletet biztosít.
Általánosságban elmondható, hogy a széles gyűrű inkább vékony, hosszú ujjakon mutat jól, míg a rövidebb, vaskosabb ujjakra a vékony gyűrű az optimális választás. Díszítőelemként általában cirkónia követ vagy Swarovski kristályt (arany gyűrűk esetében gyakran gyémántot) használnak, amely úgy csillog akár a gyémánt. Főleg a női gyűrűk díszítőeleme, de egyre népszerűbb a férfi jegygyűrűk díszítése is, apró fekete kristályokkal.

Bármely darab mellett is döntünk, egy biztos: különleges értéket képvisel, de ezt az értéket nem az árcímke határozza meg!

 

 

 

Közzétéve: 2018-06-26   ÉkszerSziget Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Ajánlott cikkek

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés