Stílusos és időtálló - nemesacél nyaklánc trend

Stílusos és időtálló - nemesacél nyaklánc trend

A nyaklánc talán ez egyik legnépszerűbb ékszer típus, mivel szépen kiemeli a dekoltázst és feldobja mind a hétköznapi, mind az alkalmi outfitet.
Legtöbbünk ékszerdobozában többféle stílusú és anyagú nyaklánc is lapul és olykor szeretjük bővíteni ékszer készleteinket.
Válasszunk hát olyan darabokat, amelyek nem csak szépek, de jó minőségűek is. Nők és férfiak számára is számos stílusban elérhetőek.

Amikor azt a szót halljuk, hogy ékszer, általában drága arany, platina, drágaköves ékszerek jutnak eszünkbe. Az innovatív technológiáknak köszönhetően ma már rengeteg ékszer-alapanyag alternatíva létezik, ilyen például a nemesacél. Népszerűségük évről évre növekszik, hiszen egy rendkívül sokoldalú alapanyagról beszélünk.
A divatos, ragyogó megjelenéshez nem szükséges drága nemesfém ékszerekre költenünk, a nemesacél kiegészítők is garantálják a vonzó megjelenést. Válasszunk bátran, elérhető áron szuper és tartós ékszert kapunk.


Milyen előnyei vannak, miért válasszunk nemesacél nyakláncot?


Megjelenés
:  A nemesacél alapszíne szürkés, ezüstös fényű, de tartós arany, illetve színes rétegekkel vonható be. A felületkezelést tekintve lehet fényesre polírozott, vagy szálcsiszolt, matt hatású, illetve a kettő kombinációja. A nemesfémekhez hasonlóan, a nemesacél ékszerek felülete szintén gravírozható.
A kiforrott technológiának köszönhetően számos stílus elérhető, sokszor alig  megkülönböztethető egy szépen kivitelezett nemesacél ékszer a fehéraranytól vagy ezüsttől. Ráadásul teljes mértékben antiallergének, így a fémérzékenyek számára is jó választás.




Tartósság: A rozsdamentes, antiallergén 316L acél egy rendkívül kemény, ellenálló ötvözet. A bizsu nyakláncok, főleg ha minden nap viseljük őket, az izzadtságtól és kemikáliáktól kophatnak, elszíneződhetnek, a lánc pedig könnyen elszakadhat. Ugyanakkor, a nemesacél ellenálló a külső környezeti hatásokkal szemben, így a kopással szemben is, ezért élettartama jóval hosszabb, mint egy átlagos bizsu ékszernek, de sokszor a puha arannyal és ezüsttel szemben is tartósabbnak bizonyul.
Kedvező ára miatt lehetőségünk van többféle stílusú/színű nyaklánc beruházására is.






Sokoldalúság:  A legtöbben szeretünk ékszert kapni és adni. Egy új ékszer színt visz megjelenésükbe a szürke hétköznapokon is, a különleges alkalmakon, díszes, elegáns ruhákhoz pedig szinte kötelező egy szép nyakék. A nemesacél ékszerek szinte minden igényt tökéletesen kielégítenek. Sokféle stílusban és színvariációban elérhetőek, így bármilyen alkalomra szánjuk mindig megtalálhatjuk a tökéletes darabot, illetve tetszés szerint kombinálhatjuk őket egymással.

Közzétéve: 2021-04-20 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés