6 klasszikus ékszer típus, ami öltöztet

6 klasszikus ékszer típus, ami öltöztet

Az ékszerek nem csak öltöztetnek, de egyéni stílusunkat, személyiségünket is kifejezhetjük vele.
Vannak olyan klasszikus és időtlen darabok, amelyeknek minden ékszerdobozban lennie kell.



1. Stekkeres fülbevalók

A stekkeres zárral rendelkező fülbevalók általában kisebb méretű, klasszikus darabok. Rengeteg féle stílusban kaphatóak. Feldobják a legegyszerűbb outfitet is, minden alkalomra találhatunk tetszésünknek megfelelő ékszert, ebben a kategóriában. Az egyszerű gyöngy és kerekre csiszolt kristályos fülbevaló szinte kötelező darab.

2.  Karika fülbevalók

Szintén közkedvelt, klasszikus ékszer fajta, amely mindig elegáns megjelenést biztosít viselőjének. Készülhet nemesfémből, nemesacélból vagy ötvözetből, lehet kicsi vagy nagy méretű, ez a típusú fülbevaló szinte mindenkinek jól áll, kortól függetlenül.


3. Karperecek

Karperecet, karkötőket ősidők óta viselnek az emberek. Nem csak önmagukban, de egymással kombinálva is mutatósak, nőiesek, lágy, csilingelő hangjuk pedig elbűvölő. Lenge nyári öltözékhez és meleg, kötött pulóverhez egyaránt jól mutatnak.


4. Nyaklánc, medállal

A medálok története hosszú múltra tekint vissza. Ajándéknak is tökéletes választás, a választék pedig hatalmas. A nyaklánc központi eleme dekoltázsunknak, a kivágott felsők és ruhák legjobb barátja.  A mostani trendek szerint több rétegben, illetve medállal is kombinálhatjuk a nyakláncokat, így izgalmas és egyedi hatást érhetünk el.


5.  Gyöngysor

A klasszikus gyöngysorok manapság már kevésbé népszerűek, de medállal vagy más elemekkel kombinálva, többsoros verzióban rendkívül stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöznek.
Menyasszonyi ruhákhoz, illetve különleges alkalmakra különösen jó választás.


6. Divatgyűrűk

A mostani trend igazán kedvez azoknak, akik szeretik a gyűrűket. A színes, többsoros gyűrűk most a legnépszerűbbek, de a lényeg, hogy egynél több legyen.


7.  Színes köves darabok

Szerencsére nem szükséges vagyonokat költenünk drágaköves ékszerekre, hiszen az üvegből készült kövek és kristályok is gyönyörű szépek és színesek. A színes, csillogó köves darabokra mindig öröm ránézni. A klasszikus arany és ezüst színek mellett a rozé arany szín is évről évre nagyobb népszerűségnek örvend.



Szerezd be itt a legjobb darabokat!

Közzétéve: 2021-07-21 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés