Ékszertrendek 2021/2022

Ékszertrendek 2021/2022

A hatalom, amelyet egy elbűvölő nyaklánc vagy egy elegáns fülbevaló hordoz, kulcsfontosságú a tökéletes, harmonikus megjelenéshez. A 2022-es kifutókon a tervezők bevetették az ékszerek minden erejét. A merész és karizmatikus, csillogó darabok a "minél több, annál jobb" elvét követik. Akár több rétegben viseled az ékszereket, akár hagyod, hogy egy-egy darab önmagában ragyogjon, ezzel az 5 ékszertrenddel biztosan találkozni fogsz.

 

1. Elegáns gyöngyök

A kecses, szaténos csillogású gyönggyel díszített ékszerek különösen illenek a téli hónapok oufitjeihez. Válassz akár hagyományos, kerek gyöngysort vagy hosszúkás barokk formát, a legegyszerűbb öltözéket is kifinomulttá és elegánssá varázsolják.

 



2. Virágok

Dobd fel a szürke téli hónapokat, virág mintájú és/vagy formájú ékszerekkel. A virág forma pozitív energiával tölt fel, romantikus és nőies.



3.  
Medálos nyakláncok

Akár vintage stílusú, akár minimalista darabról van szó, a medálos nyakláncok minden évben a kifutók és a csodás ruhaköltemények legnépszerűbb kiegészítő elemei. A többféle stílusú, nagyságú és hosszúságú darabok egyedi, kreatív variációja szintén a divatvilág egyik meghatározó divateleme.





4. Koktélgyűrűk

Ha szereted a szép manikűrt és fontos számodra kezeid szépsége, egy jól megválasztott gyűrűvel még jobban kiemelheted nőiességedet.
Mutatkozz be egy feltűnően szép, elegáns koktélgyűrűvel, amit egy kézfogás után nehéz lesz elfelejteni.



5. Láncos ékszerek
 
A láncos ékszerek népszerűsége töretlen, számtalan formában és stílusban léteznek. A szabálytalan és szabályos, kicsi és nagy, színes és ezüst-arany izgalmas variációja jellemzi ezt a trendet. Hordhatod klasszikus nyaklánc vagy karkötő formájában, de a láncos fülbevalók és gyűrűk is az idei divat kedvencei. 

Közzétéve: 2021-10-19 Cikkek & Trendek 0

Szólj hozzá!Válasz küldése

Be kell jelentkezned a hozzászóláshoz.

Keresés a cikkek között

Blog kategóriák

Legutóbbi hozzászólások

Előző
Következő

Nincs termék

To be determined Szállítás
0Ft‎ Összesen

Rendelés